perjantai 23. elokuuta 2013

neuvola

Meni vähän myöhäseks tämä neuvolakuulumisista kirjoittaminen, mutta samapa se on tähänkin aikaan postaus tehdä. Nyt kun telkkaristakaan ei tule mitään mielenkiintoista niin voinpa tässä nopsaan kirjoittaa.

 Neuvolassa oli puhetta taas, että pitäisi pikkuhaikaraa loppuun netissä täyttää kun olen aina vähän unohtanut, mutta tänään sekin tuli hoidettua alta pois. Kaikki katottiin niinkun ennenkin aina ja vähän kyseli, että onko ollut supistuksia ja mikä vointi muuten. Kaikki oli meidän pikkumiehellä hyvin aluksi ei meinannut syke löytyä kun oli ihan ihme asentoon ittensä laittanut, mutta löyty se pienen etsinnän jälkeen ja hieno hyvä syke oli. Jätkä kuitenkin nukkui koko neuvolan ja ultranajan niin kuin yleensäkin. Proteiinit oli pissassa +1 koholla vaihteeksi, mutta verenpaineet on ollut hyvät ja ei muutenkaan mitään ylävatsakipuja tai päänsärkyä tai mitään niin en oikein jaksa raskausmyrkytykseenkään uskoa. Pitää silti viikonloppuna vähän tarkkailla silti paineita, mutta sanoi neuvolassakin, että olihan ne mulla joskus aikaisemminkin koholla ilman mitään selvää syytä. Jospa ei mitään tulekkaan.

Neuvolakortti merkintöjä sitten vähän( mitä nyt ulkoa muistan kun ei kortti ole mukana)

RV 40+6
HB : ei katsottu
RR: menee kotimittauksilla
TURVOTUS: -
SF: 34CM
PAINO: -200G  (painoa tähän mennessä tullut siis 10kg 200kg)
LIIKKEET: ++
SYDÄN:+

Ensi maanantaina pitää sitten taas vielä käydä neuvolassa vielä täällä omalla kylällä ennen kuin torstaina suunnataan Kuopioon sairaalalle luultavimmin käynnistykseen jos ei meidän pikkumies ole tietä maailmaan ennen sitä sattunut löytämään. Kyllä minä ainakin lyttään väitteet kolmen S:n toimivuudesta nimitttäin ei toimi meillä!! Eikä toimi lenkkeilykään..mitä nyt muutaman supistuksen saa aikaiseksi satunnaisesti lenkkeilyllä, mutta ei mitään kunnon suppareita näy. No meidän poju viihtyy omassa yksiössään turhankin hyvin :)

Siinäpä sitä neuvolasta ja vähän sen vierestäkin, mutta kirjoittelen taas varmaan sunnuntaina viimestään meidän viikonlopusta edes vähän. Jos en sitten ole sairaalassa pikkumiestä puskemassa maailmaan :).( No en oikein usko joten enköhän minä täällä taas sitten kirjoittele) 

Hyvät viikonloput kaikille ihanille lukijoille!<3 :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti