keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

aurinkoista

Voi tuo sää ja auringonpaiste saa niin hyvälle tuulelle..oi kesä tule jo! Siis tosi ihana sää ulkona. Kävin tuossa tuossa jonkun aikaa sitten lenkilläkin Joelin kanssa kun kukaan nyt tällä kelillä sisällä tahdo istua koko aikaa. 40min kesti lenkki, mutta ois kyllä jaksanut pidemmänkin mennä, mutta kotiin piti tulla syömään. Mukavaa oli lenkkeillä kun nykyään tulee niin harvoin käytyä ja enemmän ravataan tuolla salilla. Ja salille kyllä nyt onkin kova kaipuu kun eilen ei päästy kun J:n äiskä on kipeenä ja en tiedä päästäänkö tänäänkään. Voi kyllä pieni ärsytys iskeä jos ei pääse tänäänkään kun odotan kovasti,että pääsis vetämään kunnon jalkatreenin, mutta jos ei pääse niin ei voi mitään.





Kesä lähestyy ja se on huippua, mutta pikkuhiljaa myös alkaa pieni kriisi ja stressi tulemaan, koska meidän vaatehuoneesta ei löydy minulle juuri mitään kesävaatteita..taidan omistaa tasan 2 mekkoa joita voin pitää ja siinä se..ei siis yhtiäkään shortseja taikka hameita. Eli rahaa menee kun jossain välin on aika suunnistaa kaupungiin shoppailemaan itselle ja tietty myös Joelille kesäksi vaatteita. Biksujakin pitää ostaa pari kappaletta kun vihdoinkin uskalla ehkä tällä vartalolla suunnata rannalle ja uimaan kun ei ole enää niin paljoo rasvakerrosta kuin ennen. Ja tämä meidän asunto alkaa myös kyllä olemaan kuin sauna, koska ulkona paistaa aurinko ja lämpimämpää on ulkona sen kuumempaa myös täällä sisällä ja kyllä varmasti tulee taas tukalia öitä kun saa pyöriä ja hikoilla ja tuuletin saa olla yötä päivää päällä..

Ja eilen muuten sain soitettua neuvolaan ja varattua 8kk lääkärineuvola ajan ensi kuun loppuun ja vielä pitäisi varata myös hammashoitolaan aika samalle päivälle. Vaikea tajuta,että meidän poika on jo ensi kuussa niin vanha..huhuh.

Nyt muutkin lenkille tai ulos vaan ja nauttikaa tuosta ihanasta säästä! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti