lauantai 15. maaliskuuta 2014

kyläilyä

Ihanaa lauantaita kaikille! Mulla ainakin taas on ihana päivä ja takana ihana hyvin nukuttu yö. Ihan mahtavaa kun on nyt saanut nukkua kunnolla ja olo on pirteämpi ja viime yön Joel nukkui ihan koko yön omassa pinniksessään..JESS! Kolme kertaa heräsi yöllä,mutta aina onnistui saada se takaisin sinne omaan sänkyynsä nukkumaan. Alkaa asiat olla paremmalla mallilla tuon asian suhteen..

Ja eilen vihdoin tuli minun sisko ja hänen mies ja ne lapsoset tuonne meidän äipän luo ja käytiin lenkin päätteeksi siellä myös kyläilemässä.Oli muuten eilen täällä päin ainakin kova tuuli ja lenkkeily ei ihan niin ihanaa ollut kun sää ei tosiaan ollut mikään paras,mutta nyt ei taida tuulla joten mukavempi tänään on sitten lenkkeillä. Ja vitsit,että ne lapset on taas kasvanut niin paljon. Kun ei ole pitkään aikaan nähnyt niin kyllä huomaa eron,että miten ne on jo noin isoja ja pieninkin joka on siis meidän poikaa muutaman kuukauden vanhempi niin käveli kyllä niin hienosti tukea vasten ja kova meno oli päällä. Voi kyllä ne vaan on ihania<3! Ja tänään mennään myös käymään taas siellä koko porukka niin jospa Joelkaan ei tänään enää niin paljoa vierastaisi kun eilen( vai muistaakohan,että eilen on nähnyt ne?) Ei kyllä oikeastaan kauheasti vierastanut muita kun minun veljeä ja sitten sitä siskon miestä..ne oli hurjan pelottavia  ja rupes vähän poitsua itkettää.

Ja ensi viikonloppuna ollaan kuitenkin sitten vissiin myös sinnepäin menossa niinkuin olen aikaisemmin tainnut ehkä mainita..ja ihan kiva,että välillä näkee vähän heitäkin. Kun varmaan sitten menee taas aikaa ennen kuin nähdään..harmillista,että tuota välimatkaa jonkun verran on niin ei kovin usein pysty käydä moikkaamassa.

Mutta mitäpäs teidän viikonlopun suunnitelmiin kuuluu? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti