keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

onnellinen

Mahtava päivä ja mahtavat fiilikset, koska nyt saan tulla kirjoittelemaan niistä hyvin tai ainakin paremmin nukutuista öistä! Kaksi yötä nyt on mennyt ainakin paremmin ja on saanut nukuttua enemmän kuin jonkun 5tuntia pätkissä. Poika kyllä heräilee yöllä siis edelleen,mutta viime yönä kolme kertaa ja sitä edellisenä vain kahdesti! Ja minulle tuo on jo iso juttu ja suuri muutos siihen mitä yöt oli joskus kun heräsi oikeasti sen viisi kertaa yössä ihan helposti ja nukuttaminen oli hankalaa ja koko yön nukkuin yleensä meidän vieressä. Ja no nukkuu edelleenkin osan yöstä tuossa meidän sängyssä ja se nyt on meidän laiskuutta kun ei aina jakseta ruveta siirtämään omaan sänkyyn,mutta oikeastaan aina joskus kolmen aikaan yöstä tulee meidän viereen nukkumaan. Ja korvike maistuu myös paremmin kuin ennen ja tissiä ei tarvitse enää päivällä ennen unia vaan ihan on just sitä korviketta suostunut juomaan hyvin ja nukkuu aina päivällä omassa sängyssään. Ehkä vielä lähiaikoina saadaan imetyskin lopetettua kokonaan, mutta vielä illalla ennen nukkumaan menoa syö ja yöllä kun herää niin silloin myös,mutta päivällä ei oikeastaan enää syö(tissiltä siis).

Toivottavasti en liian ajoissa hehkuta ja jospa yöt jatkuisi näinkin hyvin tästä eteenpäinkin ja saataisiin nukkua. No jos ei jatku niin onpahan kahtena yönä saanut vähän paremmin nukkua ja jaksaa sitten taas velvoskella hiukan paremmin jos yöt rupeaisi taas huonommin menemään. Kyllä vaan tuollainenkin asia saa minut niin hyvälle tuulelle :)

 Ja oli minulla kyllä yksi muukin juttu joka tekee minut aika iloiseksi. Nimittäin huomenna minun sisko tulee miehensä ja lapsosten kanssa viikonlopuksi tuonne meidän äiskän luo vierailulle niin näkee heitäkin siis piiiiiitkästä aikaa<3! On tosi pitkä aika siitä kun on nähty ja on kyllä ikävä niinkuin aikaisemmin jo täällä kirjoittelinkin. Ihan huippua en malta odottaa huomiseen,että pääsee näkemään! Ja me mennään kai silti viikon päästä myös sinne siskon luokse viikonlopuksi,vaikka he tulevatkin tänne ja ihan mukava päästä välillä tältä kylältä pois ja sinne käymään.

Ihanaa kun kerrankin on postaus johon saa kirjoitella vaan hyviä ja iloisia asioita eikä tarvitse valittaa mistään !

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti