lauantai 29. maaliskuuta 2014

ihan(a) tavallinen viikonloppu

Tälläisistä perus viikonlopuista kyllä tykkään niin paljon enemmän jos vertaa edelliseen viikonloppuun.( jos joku ei muista niin oltiin siis vapaalla ja tuli juotua vähän tai ehkä vähän enemmänki..) Meidän viikonloppuun kuuluu mm; saleilua,lenkkeilyä,leffaa ja tietysti hyvää ruokaa..eilenkin tehtii kaksi pellillistä pizzaa ja sitä piti vähän laittaa pakastimeenkin,että syö ensi viikollakin vielä niitä joskus. Rentoa laatuaikaa omien murusten kanssa<3!..vaikka ei eurojackpotista voitettukaan sitä 47milj..:( oisin kyllä keksinyt rahoille käyttöä.

Tuosta pienemmästä murusestakin sen verran,että on kyllä Joel super nopsaa taas kasvanut ja oppinut kauheasti kaikkea uutta! Joel ryömii jo kovaa vauhtia eteenpäin ja lattialle kun laittaa niin hetkessä on menossa johtoja räpeltämään. Ja pariinotteeseen on menty jo myös konttausasentoon ja nytkyttää sillein paikallaan itseään siinä :D(jos ymmärrätte mitä tarkoitan..) Ja yksi taito on taputtaminen mikä on opittu..minä tai J jos esim taputetaan niin Joel taputtaa itsekin kohta perästä. Ja nytten on muutama yö kyllä nukuttu tooosi hyvin, vaikka herää kyllä joskus tosin kuuden aikaan jo aamulla eikä enää käy nukkumaan, mutta nukkuu yöt aika hyvin eikä heräile enää niin usein kuin joskus ja kun käy itse jo ajoissa eli joskus 10 aikaan illalla nukkumaan niin ihan hyvät unet kerkeää kyllä saamaan.  Ihan hyvä tuon treenaamisenkin takia kun pitäis saada kunnolla lepoa ja se olisi kehittymisen takia tarpeellista,että nukkuis hyvin aina.
muttamutta äkkiä nuo lapset vaan kasvaa..vähän ehkä turhankin nopeasti.

pari kuvaa tuosta poitsusta myös pakko lisätä tänne..näin loppuun söpöyspläjäys (:




.Kuinkas teidän viikonloppunne on sujunut? Ja hei kertokaa jos tulee jotain postaustoiveita mieleen niin kyllä mielelläni toteutan ne :) !! Mun mielestä ois myös kivaa joskus toteuttaa ihka ensimmäinen arvonta, mutta ei ole oikein vielä ajankohtaista ennen kuin tänne eksyy vielä muutamia lukijoita lisää..(vinvink..)

3 kommenttia :

  1. Kuulostaa hyvälle :) niin ihania kuvia pikkuisesta :)

    Meidän viikonloppu on sujunut oikein kivasti. isukki on töissä ja me Aadan kanssa ihan kahdestaan kotona :) tänään illalla lähdetään reissuun ja tätä on odotettu oikein innolla :)

    Posaustoiveita ei tuu nyt mieleen, mutta kun tulee niin laittelen kommenttia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo onhan tuo tuommonen ihana pieni :))<3 mihinkäs te lähdette reissailemaan =)?
      ja kerro ihmeessä sitten jos mieleen tulee (: !!

      Poista
  2. Ihana tyyppi :) Me käytiin viettämässä 1 vee synttäreitä :) aww

    VastaaPoista