tiistai 25. maaliskuuta 2014

miten menikään meidän lapsivapaa lauantai?

Nyt vasta jaksoin tulla tänne kirjoittelemaan siitä meidän lapsivapaasta lauantai illasta, vaikka taisin luvata,että viimeistään maanantaina raahaudun koneelle. No päivä sinne tai tänne. Odotin sitä tavallaan aika kovasti, vaikka oisin kyllä ihan voinut viettää normaalia rauhallista viikonloppuakin mielellään. Ilta meni ihan ok hyvin siis oli kivaa nähdä taas siskoa ja sen miestäkin(he olivat siis minun ja J:n kanssa iltaa viettämässä + sitten myös yks J:n frendi..) ja viettää iltaa. Seuraava aamu ja päivä ei nyt sitten ollutkaan enää mukava ja ois voinu melkein skipata koko sunnuntain tai ainakin sen aamun, koska oli aika super kauhea olo..no oma vika. Nyt kyllä en todellakaan ole tas moneen moneen kuukauteen nauttimassa pisaraakaan mitään alkoholipitoista juomaa..hauskempaa sitä paitsi on ilman ja tykkään enemmän normaaleista ja rauhallisista viikonlopuista joihin kuuluisi esim: hyvää ruokaa,leffa ja vaikka namuja :D

Mitenkään tarkkaan en jaksa ruveta tänne selittämään illan kulkua,mutta silleen jotenkuten voin kertoa. Siis salillahan me käytiin sillon ennen kun lähdettiin viettämään iltaa ja J:n äiti katsoi Joelia silloinkin ja salin jälkeen mentiin J:n porukoille ja vedetiin massut täyteen ruokaa siellä. Sitten mun piti laittaa vähän naamaa kuntoon ja vielä miettiä moneen kertaa,että mitäköhän sitä oikein iskis päälle..hmm. Ja siitä me sitten jossain välin joskus neljän jälkeen lähdettiin kävelee kauppaan ja sieltä sinne J:n kaverille. Aloiteltiin siellä pikkuhiljaa tai minä oikeastaan en juonu siellä juuri mitään kun en todellakaan halunnut heti olla ihan ympäripäissäni, koska se olisi aika todennäköistä pitkän tauon jälkeen ja muutenkin olen nykyään vähän kevyempi kuin ennen ja ei tarvii siksi niin paljoo sitä sidukkaa litkiä,että huomaa juoneensa.

Jossain välin sitten(en muista tarkkaan paljonko kello oli ehkä noin klo 19:00) lähdettiin siitä läheltä melkeinpä naapurista minun äiskän luota hakemaan minun sisko ja sen mies,että lähdettäis siitä kohti keilahallia. Sanon siis tähän väliin,että tällä kylällä ei ole enää yhtään baaria :D, mutta onneksi siis tuolla keilahallilla onnistuu juominen jos joku haluaa ryypiskellä muualla kuin kotona..minulle kyllä on ihan sama, vaikka ei olisikaan mitään anniskelupaikkaa. No aika kauan kuitenkin saatiin siinä odotella siskoa enne  kun päästiin lähtemään..mikä lie voi yhdessä meikkaamisessa niin vaikee olla,että tunti menee? Minä en taida olla perinteinen nainen kun en saa tuntia kulumaan mitenkään peilin edessä..No me sitten siitä jossai välin vähän yli kahdeksan lähdettiin ja ilta menikin siellä ja yöllä sitä vasta oltiin kotona ja ei mennyt ilta ihan niin hyvin kun toivoin, mutta eipä siitä sen enempää nytten huvita kirjoitella.(ei mitään vakavaa kuitenkaan..ei tarvitse pelätä!)

Loppujen lopuksi olen kuitenkin sitä mieltä,että jos voisin ajassa taakse päin palata niin jättäisin juomatta ja viettäisin aikaa ihan vaikka kotona vaan kolmestaan ja niin olisin paljon onnellisempi :) Seuraavan kerran viisaampana sitten mietin useammin ennen kuin suostun heti mukaan tuollaiseen illan viettoon, mutta nyt kyllä saa olla monen kuukauden tauko tosiaan.

Kuviakaan ei nyt tule kuin muutaman kun en kuvaillu, mutta antakaa anteeksi.
minun juomia
siinä just lähdössä..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti