keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

höpötystä

Miksi taas piti tulla lunta? Juuri kun kevät oli hyvin saapunut ja aurinko paistoi ja lumet oli hyvin sulanut niin eikö taas sada lunta ja tule niin talvisen näköistä. Kesä tänne kaivataan! Meilläkin oli muutaman päivänä jo aikas lämmintä tuolla meidän partsilla kun aurinko paistoi..on siis lasitettu parveke kyseessä. Ja Joelkin oli ekaa kertaa parvekkeella käymässä :) Odotteletteko te muutkin jo kovasti kevättä ja kesää?


Mutta sitten muita juttuja. Ihanaa kyllä kun mulla on tuommonen oma kokki/leipuri :D J nimittäin tänään leipoi meille leipää pitkästä aikaa. Teki vaaleaa leipää kun me harvoin siis syödään muuta kun ruisleipää eikä juuri ikinä osteta vaaleaa leipää kaupasta. En yleensä halua niin paljoo sellaista "pullamössö" leipää syödä enää nykyään, mutta täytyy sanoa,että oli hyvää kun ei ole pitkään aikaan syönyt..Ja voi miten täydellisen makuista leipää oli taas..oisin voinu syödä vaikka koko leivän kerralla(onneksi teki kaksi leipää,että ei heti lopu kesken!)! Harmi etten voi näin tekstin välityksellä paremmin kertoa, mutta ihanaa itsetehtyä leipää. Minäkin kyllä tykkään tosi paljon tehdä ruokaa ja leipoa kaikkea, vaikka en mikään mestari olekaan,mutta leipää en ole ikinä yrittänyt edes tehdä..kun sämpylöitä ei lasketa leiväksi.

ennen uunia..



mutta jatkan tästä iltaa katsomalla tuota kadonneen jäljillä ja sitten sen jälkeen tietysti jutta ja puolenvuoden superdieetit!! Olipa muuten taas tälläinen postaus missä ei ollu oikein mitään järkeä vaan vähän sekasin kaikenlaista, mutta ei se mitään. Ei se ole niin justiinsa..

2 kommenttia :

  1. Mistä löytyy noin nannan näköisen leivän ohje :D Täällä myös odotellaan kesää, tänään on melkein kaikki lumet hävinny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuo isimies ihan omasta päästä tais tehdä, mutta on se jossakin kirjassa vissiin meillä :) joo on täälläkin nyt melkeinpä kaikki lumet hävinnyt,mutta vähän tollasta loskaa on :( ei kiva..

      Poista