lauantai 1. maaliskuuta 2014

kun lapsi sairastaa

Niin..oon tähän asti ihmetellytkin miten ei ole Joel vielä ollut kipeänä ollenkaan,mutta nyt meidän pieni murunen on tänään ollut jo kolmatta päivää putkeen pipinä :( Ja itsestä tuntuu niin pahalle kun ei kauheasti toisen oloa voi helpottaa mitä nyt pari kertaa ollaan nestemäistä panadolia annettu kun tuntuu,että oli vähän kipeä olo toisella kun koko ajan kitisi. Kuumetta oli vaan se 38,3 astetta max ettei sen enempää,mutta silti. Tosin ei enää illalla ollut enää lämpöä,mutta aamulla oli vielä. Ja eilen oli niiin niiin kiukkuinen ja itkuinen poika..eikä ikinä ennen ole tosiaankaan ollut noin kiukkuinen. Mikään ei oikein ollut hyvin ja kaikki suututti kovasti toista. Tänään on kuitenkin ollut parempi päivä ja kovasti on jo naurattanutkin ja on jaksettu hymyillä ja leikkiäkin. Ihanaa kun on "saanut" oman pojan takaisin kun vähän aikaa oli känkkäränkkä täällä eikä se oma ihana pirteä ja nauravainen poitsu.

Ja en sitten tiiä onko ne hampaat tekemässä tuloaan vai onko flunssa kun mulla ja J:llä oli flunssaa muttei kuumetta. Kun jotenkin tuntuu välillä,että joku siellä suussa vaivaa ja onhan tuota ikääkin jo se 6 kuukautta niin kohta varmaan niitä hampaita rupeaakin tulemaan sieltä. No oli mikä oli niin taitaa olla menossa ohi kun on paremmin nyt illalla poika voinut ja nythän tuo nukkuu tuolla meidän sängyssä( just kun kerkesin kirjoittamaan niin jo heräs) Ja muutenkin hyvä kun viime yön nukkui hyvin vaikka kuumetta olikin niin sai itsekin nukkua pitkästä aikaa vähän pidemmät unet. Onko teidän lapsille tullut kuumetta tai ollut muuten kipeän oloisia kun hampaita on puhjennut? 

Mutta semmosta tänne siis..ja taidan tästä rynnätä jääkaapille hakemaan jotain iltapalaa ja alkaa leffaa tuijottamaan. Ja antsku voitti muuten putouksen jess!! Mun mielestä se olikin paras,vaikka ei kukaan hahmoista tänä vuonna kovin hauska ollut..tylsä kausi oli.

Ja hyvää lauantai iltaa kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti