sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

kaupungissa käymässä

No nyt on taas viikonloppu vierähtänyt ja huomenna valitettavasti paluu arkeen. Ihan mukava viikonloppu kyllä ollut täällä anoppilassa. Ollaan saunottu,syöty hyvää ruokaa. Ja mukavaa oli käydä pitkästä aikaa kaupungissa pikkuisen ostoksilla, vaikka vähän menikin rahaa. Nyt pitää taas yrittää säästellä kuukauden pari, että pääsee sitten taas uudestaan kesävaateostoksille kun en nyt niitä vielä ostanutkaan..

Käytiin prismassa,lidlissä ja tietysti h&m:llä. Prismasta nyt ei tarttunut mukaan mitään sen kummempaa kun ostin jonkun verran lihaa pakastimeen vähän halvemmalla sitten muutaman protskupatukan eli lähinnä syömistä ja ei muuta. Lidlistä hamstrasin mukaan jollekin viikonlopulle namusia eli ostin yhden suklaalevyn ja jellybean karkkeja pussin (oi siinä on monen makuisia niitä niin oli pakko..) sitten sitten H&M:ltä mukaan tarttui jonkun 100€ edestä vaatteita ja yritän niistä saada ensi viikon ainakin jonkun postauksen tehdä jossa esittelisin ne, mutta en ole vielä täällä voinut oikein kuvia räpsiä ja kotona koitan sitten saada. Ihanaa oli huomata taas kuinka menee paljon pienemmän kokoisia vaatteita päälle kuin joskus aikaisemmin..en edes muista milloin viimeksi minulle olisi mahtunut 36 koon housut taikka topit jotka on koko xs :D ihanaa olla pienempi<3

Voih ja melkein tärkein unohtui jo! Käytiinhän me vielä filmtownista hakemassa illaksi karkkia..lauantai kun on namipäivä. Siellä on vähän erilaisia karkkeja mitä ei ihan tavankaupoista saa niin vähän vaihtelua ja tulipa taas ostettua vähän liikaa kun piti muutama antaa pois ja tuli hiukan äklö olo, no mutta pärjää taas ensi viikon lauantaihin asti.Olisi kyllä joskus kiva pysty kauemmin olemaan ilman karkkia, mutta saa nähdä. Ja ainiin käytiinhän me myös kahvillakin yhessä välissä ja minä otin täytetyn croisantin ja kupin kahvia.

1. H&M:ltä vaatteita 2. namuja illaksi filmtownista 3. käytiin kahvilla 4.lidlistä kaappiin herkkuja

Joel oli tosiaan minun äidin luona hoidossa sen aikaa kun oltiin kaupungissa ja oli ollut niin kiltisti kuulemma ja hyvin oli mennyt se aika. Minun äidillähän on ne kaksi kissaa niin olihan tuo minimies myös saanut silittää vähäsen toista kisua voi tämä mammakin olisi tahtonut nähdä sen! :) Vietiin myös lidlistä minun äidille taas suklaata ja sitten pikkuveljelle ja pikkusiskolle yhteinen karkkipussi.

mutta ihana viikonloppu kyllä oli ja meni vähän turhan nopeasti. Toivottavasti muillakin on ollut mukavaa ja
Mitäs te olette muuten viikonloppuna tehneet? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti