keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

8 kk neuvolaa

Tänään oli meidän Joelilla eka hammashoitolossa käynti ja sen jälkeen oli vieläpä myös se 8 kuukauden lääkärineuvola. Ihan kiva kun ei nyt tarvinnut taas jotain rokotteita pojalle laittaa vaan seuraavalla kerralla sitten vasta eli silloin vuoden iässä..huh vielä hetki onneksi on siihen aikaa en tykkää sitten yhtään kun toista joudutaan pistämään..

Mutta niin klo 11:00 oli se aika sinne suuhygienistille joka sen suun tsekkasi. Me lähdettiin hirmu kiirellä pojan kans kotoa kun se rupesi viimetipassa aamu-unille niin piti antaa nukkua edes vähän sitä aikaa ettei ole kovin vihainen jos on väsy.. ja poika heräsi just 15min ennen lähtöä ja minä yritin siinä samalla nopsaa pistää puuroa omaan naamaan ja litkin protskujuomaa(siinä vasta hyvä välipala jos sattuu olemaan kiire!) No kerettiin kuitenkin hyvin sinne ja siellä ei mennyt kun varmaan joku kymmenisen minuuttia ja siinä katso nopsaa tuonne ukkelin suuhun ja ei ole vielä tosiaan hampaita tullut, mutta kuulemma ei mene kauaa että sieltä kaksi läpi tulee :)  Ja poitsu sai oman hammasharjan (eipä noita olekaan nyt kun 4kpl..)ja hirmu nätisti oli koko ajan ja ei itkenyt eikä mitään vaan antoi rauhassa sen tätin sinne suuhun katsoa.

Sieltä me sitten lähdettiin käppäilemään neuvolaan ja oltiinki sillain ajoissa,että 40min melkeinpä saatiinkin porukassa siinä odotella,että ottivat meidät vastaan kun se aika oli vasta klo 12:00. Siinä alussa vaan perus jutustelua sen neuvolatätin kanssa ja sitten otettiin mitat ja mua jännitti taas niinkuin aina,että miten meidän ukkeli on kasvanut..ja seuraavaksi siis mitat ja mitä neuvolakorttiin kirjoitettiin. mikäli saan selvää kun on lääkärin kirjoittama :D

suluissa on edelliset tiedot..

Päivä: 30.4.2014 ( 26.2.2014)
Ikä: 8kuukautta ( 6 kuukautta )
Pituus: 72,5cm ( 69,5cm )
Paino: 8330g (7510g )
Pipo: 45,8cm (44,6cm )

" Atooppinen iho, Aqualan Duo. Ryömii, pinsettiote + jokeltaa. Kaunis kasvu. Tutkien ei poikkeavaa "

Semmosta siis hyvin on todellakin käyrällä kasvanut ja ihanaa aina,että on terve ja kaikki kunnossa :) <3! Huh seuraavalla kerralla sitten vuoden iässä seuraava neuvola :o apua mitenkä tää aika rientääkään!

isin sylissä odottelua,että milloin on Joelin vuoro





Ja hyvät vaput kaikille JJihanille!!:))

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti