torstai 1. toukokuuta 2014

vappu tuli ja meni

No nyt on vaput juhlittu tältä vuodelta tai oikeastaan ei, koska vappu oli kuin mikä tahansa päivä ei me juhlittu mitenkään edes. Ei ollut vielä ilmapalloja, koska Joel ei kauheasti tajua niiden päälle ja saattais puhkoa ne ja sitten itkeä kun säikähtäisi sitä joten niitä ensi vuonna sitten. Ei ollut simaa taikka munkkeja/tippaleipiäkään, koska en halunnut itse munkkeja eikä J myöskään ole kaivannut joten turha niitä tuonne kaappiin pyörimään olis tehty. Joo ei tarvitse kauhistella,että olen tylsä ja laiska äiskä vaan aion kyllä kun poika kasvaa eli ehkäpä jo siis ensi vuonna ostaa ilmapalloja,serpentiiniä ja tehdä munkkeja ja sellaista mitä nyt vappuun kuuluu :)

No täällä ei siis juhlittu vappua vaan otettiin vaa lunkisti kotona paitsi käytiin me kahvittelemassa J:n vanhempien luona ja moikkaamassa J:n veljenpoikaa vähän kun se tuli sinne yökyläilemään. Ja kotona mussuteltiin illalla vaan sohvalla namusia kun ei sonja nyt malttanut edes viikonloppuun asti odottaa vaan pitihän sitä herkkupäivä pitää jo eilen :D

Mutta siis ennen tuli kyllä vappuna (niinkuin muinakin juhlapyhinä ja ei edes tarvinnut olla kuin viikonloppu vaan) juotua siideri jos toinenkin ja heti maanantaina jo odotti tulevaa perjantaita,että pääsi "juhlimaan". En kyllä tajua miten joskus jaksoi juoda melkein joka viikonloppu tai vähintään kaksi kertaa kuussa yleensä ja viikonloppuja ei voinut viettää muuten. Kyllä vaan äitiys muuttaa eikä yhtään enää haaveile niin jostain bilettämisestä kuin ennen vaan osaa kyllä nauttia/arvostaa laatuaikaa kotona oman perheen kansssa ja olla iloinen siitä,että saa rauhassa vaan olla ja tuijottaa telkkua ja käydä salilla nauttimassa myös hetken omasta ajasta. Ja miten ihanaa kun ei kärsi krapulasta ja mene puolta päivää siitä tokenemiseen ja aina tuli ahdattua sitten jotain rasvaista ruokaa ja limua + namua masu täyteen aina krapula-aamuina..hyi sitä elämää..ei ole ikävä!!

Joel on parasta mitä minulle on tapahtunut ( no J tietysti myös muuten ei olisi edes poikaa!) Äitiys on muuttanut elämää ihan kauheasti,mutta ainoastaan parempaan suuntaan..ja no olen yksinkertaisesti onnellinen <3!!

Ja tuosta tulikin mieleen,että huomenna on tulossa postaus siitä mitenkä äitiys on muuttanut minua :) on ollut jo jonkun aikaa mielessä kirjoittaa, mutta en ole saanut aikaiseksija huomenna yritän kirjoitella sen valmiiksi.

Nyt kuitenkin taidan iltapuuhat hoitaa eli hampaanpesut jne ja kömpiä peiton alle tuhisemaan,että jaksaa aamulla pirteänä nousta ylös, koska tuo poikahan saattaa jo joskus 6 aikaan heräillä nykyään kun on niin valoisaakin..joten öitä kaikille!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti