perjantai 30. toukokuuta 2014

kaikenlaista

Tänään vihdoin ja viimein sain kotiuttaa h&m:n paketin ja ihanat vaatteet. Ja voi vitsit,että tykkäsin kaikista niistä eikä mitään tarvitse taaskaan ainakaan palauttaa. Yritän saada tässä viikonlopun aikana jotkut kuvat tänne niistä, vaikka teinhän mä ne kollaasit, mutta on eri asia silti päällä tai jotenkin edes hengarissa. Vähän jänskätin,että miten se maximekkokin käy mulle kun en oikein ole pitänyt ikinä mekkoja muuten kuin jossain juhlissa ja vielä vähän aikaa sitten ne mekot ei todellakaan olleet mun juttu. Se oli siis oikeasti aika pitkä, mutta jospa en siihen kompastu..ei mutta siis tykkäsin ja nyt on ne uudet bikinitkin, koska luulen kehtaavani ehkä tänä kesänä ne päällä rannalla ollakin.


Nyt on kyllä tuo sää taas muutaman päivän liikaa ollut tuollainen tylsämälsä viileä ja sateinen joten oliskohan jo aika ruveta taas lämpenemään,että pääsis ottaa aurinkoa ja ehkä sinne uimaan ekaa kertaa tänä kesänä. Ja vitsit mun pitäis hommata itselleni juoksukengät,että voisin auringonpaisteessa ehkä joskus käydä rauhassa hölkkäilee ilman rattaita ja kuunnella vaa musaa samalla kuulokkeilla..kelpais! Tahdon nauttia kesästä ja tehdä kaikkea kivaa..tuollaista mistä esim viime kesänä pysty ainoastaan haaveilemaan.

Onko muuallakin sateista vai saako jossain nauttia lämmöstä?

Asian vaihdosta muuten..kuten siinä Joel 9 kuukautta postauksessa kerroinkin,että nousee välillä seisomaan tukea vasten jo joten kuten niin nyt se onnistuu kyllä jo huippu hienosti ja kokoajan pitää olla nousemassa seisomaan. Äitin pieni muru on kohta jo iso muru <3!!





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti