tiistai 6. toukokuuta 2014

itsetehdyt soseet

Jos en olisi ollut laiska tai meillä olisi ollut jo Joelin ollessa pieni tuo blenderi niin olisin tehnyt soseita enemmänkin itse. Me saatiin vasta ihan viikko kaksi sitten tuo blenderi ja  nyt olen sillä tehny kahtena päivänä Joelille ihan vaan porkkanasosetta ja aion kyllä tehdä muitakin kunhan vaan pääsen kaupasta raaka-aineet ostelemaan. Joskus silloin kauan sitten kun minimies sai alkaa syömään soseita koitin tehdä sauvasekoittimella sosetta, mutta eihän siitä mitään tullut .. ei soseutunut perunakaan kunnolla ja  siihen jäi sellaisia klönttejä,että annoin suosiolla olla ja ostettiin kaupasta soseet. Nyt kun me saatiin J:n äidiltä pari viikkoa sitten tuo blenderi nii voi se on kyllä pelastus! Onnistuu soseiden teko ja saan itselleni tehtyä smoothiet..huippua.

En tiedä kai tässäkin säästää edes hieman rahaa luulisin.? Ainakin jotkut soseet kyllä on hieman hintavia ja joskus meillä menee aika paljon rahaa soseisiin ja tietysti korvikkeisiin. No sitä odotellessa,että poitsu syö meidän kanssa samoja ruokia, vaikka onko sekään sitten halpaa..








Olen kyllä vielä ihan amatööri näissä sosehommeleissa,että jos on hyviä ohjeita tai vinkkejä niin ne on kyllä hyvin tervetulleita! En ole vielä siis tehnyt yhtään lihasosetta ja kyllähän netti on varmasti pullollaan vaikka minkälaisia ohjeita, mutta jos siellä ruudun toiselle puolelle löytyy ohjeita niin saa kertoa ja jos olet vaikka tehnyt postauksia aiheeseen liittyen niin linkkailkaa pliis.. :D

Löytyykö ruudun toiselta puolen mammoja jotka tekee itse soseita?

2 kommenttia :

  1. Kannattaa jossain vaiheessa alkaa maustamaan noita soseita. Sekaan vaan rakuunaa, basilikaa, oreganoa, pippuria tms.. Ja jos epäilyttää, niin pieni satsi ensin niin ei koko purkki mene roskiin jos lapsi ei tykkääkään :)

    VastaaPoista
  2. joo kiitos vinkistä :) en ole vielä uskaltanut kun en just oikein tiedä jos menee liikaa ja oon vähä arka niinsanotusti tässä soseitten itsetekemisessä, mutta pikkuhiljaa ehkä sujuu paremmin :)

    VastaaPoista