torstai 15. toukokuuta 2014

pika kuulumisia

Pika moit täältä taas..yritän tässä jäkismatsia katsoa samalla joten vähän tyngäksi saattaa jäädä tämä postaus, vaikka kohtahan tuo eka erä jo loppuukin ja suomi johtaa vielä. Ja pitää käydä erätauolla nopsaa tekemässä jotain iltapalaa, mutta niin nyt niihin pika kuulumisiin.

Tänään on ollut iihana päivä jos ei oteta huomioon sitä,että en päässyt saleilemaan kun sali on suljettuna nytten ensi maanantaihin asti, koska siellä oli ihmisiä liikuntahallilla jo järjestelmässä kaikkea valmiiksi kevätmessuja varten jotka ovat 17-18.5 eli nyt viikonloppuna ja sinne mekin suunnataan lauantai päivällä katselemaan mitä siellä näkyy. Ja odotan kovasti messuja jo nytten,koska en ikinä ole käynyt kyseisillä messuilla en kylläkään tiedä onko niitä kuinka usein järjestetty. Tänään kuitenkin kävin lenkillä nauttimassa ihanasta auringon paisteesta ja bongasin eka kukat luonnossa. Nautin kyllä niin paljon tuosta auringosta,lämmöstä ja lähestyvästä kesästä ja viikonloppuna meinattiinkin avata grillikausi..vihdoinkin!


Sitten jänniä juttuja on tapahtunut myös Joelin suhteen, koska meidän pienellä murmelilla on ainakin yksi hammas alhaalla, mutta saattaa olla kaksikin. En olisi uskonut, koska kaikki on sanonut aina,että kyllä lapset on niin niin vihasia kun hampaita tulee,että huomaa kyllä millon hampaita tulossa. No ei meidän pojasta ole kyllä huomannut millään lailla mitä nyt kuolaa ja hankaa leluilla ikeniä,mutta se on tehnyt sitä jo niin kauan kuin muistan. Ja kauaa ei varmastikaan mene kun noustaan tukea vasten seisomaan,koska aina välillä tuntuu,että nythän se nousee tuosta, mutta ei ihan vielä..

Sellasta meillä noin pikaisesti kerrottuna. Viikonloppuna siis luvassa grillikauden avajaisia ja kevätmessuilua eli aika mukavaa juttua tulossa, mutta nyt menen tuonne keittiöön ennen kuin peli kerkeää jatkua!! ..pitää kannustaa suomi voittoon!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti