tiistai 20. toukokuuta 2014

h&m vaatetilaus

Laitan nyt tähän kollaasit missä on kuvat kaikista niistä vaatteista mitä tilailin itselleni sieltä h&m: ltä. Ja jos muistan ja jaksan niin teen vaatteiden saavuttua postauksen niistä vielä uusiksi, koska ohan ne eri asia päällä kuin vaan noissa kuvissa mitkä on h&m sivuilta otettu..


Eli 2kpl bandeau  rintsikoita..hmm en oo ikinä tuollasia pitäny päällä, mutta nuo saattaa joidenkin vaatteiden kanssa olla parempia kun ei ole olkaimia. Ja bikinit mulla on kaapissa, mutta yläosa on liian iso joten pakollinen hankinta! (näistä ei kyllä tule kuvia missä ne on minun päällä :D..vältytään ikuisilta traumoilta..)

sitten..


Tuommone korseletti oli pakko saada näyttää niin kivalle..ei ehkä välttämättä päällä sitten näytän kun tuo on sillai lyhyt paita. Sitte perus tuubi toppi ja huomatkaa kesäinen ja pirtsakka väri! Ja toiset niistä shorteista..mulla oli farkkushortsit ja tosi kivat vielä, mutta ne pyöri jalassa melkeinpä niin lahjotin ne pois.

Sitten sitten kauan haaveleima maximekko piti saada! J just tänä aamuna sanoi,että enhän mä edes ennen ikinä halunnut pitää mekkoja taikka hameita, mutta mulle tuli viime kesänä semmonen fiilis,että olisin halunnut kaapit täyteen shoppailla mekkoja ja nyt tykkään niistä! Ja sitten perus toppi myös tulee sieltä paketista sitten..

Ja viimeisimpänä lisää väriä vaatekaappiin!


Ne toiset shortsit ja aaah miten söpö väri! Ja tuo paita on myös ihanan värinen ja just niin kesäinen,että pakko sekin oli napata mukaan! :) No mitäs mieltä olette noista ostoksista? Itse tykkään kaikista ja vaikea päättää lempparia, mutta jos ihan pakko olisi niin ehkä se maximekko ja nämä kaksi viimeistä vaatetta..en malta odottaa,että nuo tulee postissa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti