tiistai 20. toukokuuta 2014

kesä!

On vihdoinkin täällä! On kauan jo odoteltukin ainakin täälläpäin.. Nyt on kyllä muutamana päivänä ollut ihana aurinkoinen ja lämmin sää ja jospa tästä vielä tovin taisi edes nauttia. Vielä en ole uskaltautunut ajatella,että menisin uimaan,mutta jos sää jatkuu näin hyvänä niin vois tämä mamma ens viikolla suunnata rannalle ja talviturkki pois. Eihän se vesi hetkessä lämpene, mutta muutamia vuosia sitten ekaa kertaa meni jo vapun aikaan ekaa kertaa pikaisesti pulahtamaan hieman jäiseen veteen..Onko joku ollut jo rohkea ja käynyt kastautumassa?

Aurinkoakaan en kauheasti ole kerennyt tai pystynyt edes ottamaan mitä nyt eilen joku 20-25min oltiin pojan kanssa partsilla, mutta ei kauhean kauaa voi toista lämpimässä pitää, vaikka Joel olikin varjossa niin lämmin siinäkin on. Minä itse voisin olla kauemminkin nyt kun saisi vihdoin tuosta auringosta nauttia, mutta ei oikein voi. Eipä tuo vakavaa olekaan kun olen niitä ihmisiä joihin aurinko ei millään lailla oikeastaan tuo väriä jos ei sitten hae sellaista punaista ihoa :D

Ihanaa kun Joelillekin on jo saanut kesävaatteet ottaa käyttöön eikö ole vaan pyörimässä kaapissa enää.  Ja itsellenikin päätin tilata ne kesävaatteet, koska en koko kesää pärjää yksillä shortseilla joten tilasin parit shortsit ja yhden mekon (maximekon tietysti!!) ja vähän muutakin. Ja vaikka vähän rahaa menikin niin olen kyllä onnellinen silti,että kesäksi on vaatetta eikä tarvitse valittaa,että kun ei ole vaatetta.




Ei ole minun eilisenpäivän asu..vaan Joelin eilisen vaatetukset :D

Paita : H&M
Shortsit : Kirppis (merkki name it )

Eilen täällä muuten illalla oli myös kesän eka ukkonen ja ei ollut mikään pieni! Joskus ennen yhtätoista illalla jo vähän jyrisi ja välähtelin salamat, mutta eipä kauaa mennyt niin olikin päällä ukkonen ja koko ajan salamoita tuli..ei siis juuri mitään taukoja. Ja yöllä poika heräsi ja otettiin viereen niin silloinkin ukosti vähäsen, mutta meidän pieni ukkeli ei kyllä tajunnut mitään vielä..kun nukkui vaan.

Ja nauttikaa tekin tuosta kesästä täysillä nyt kun se vihdoin on täällä!! Minä ainakin aion nauttia kun viime kesä oli hieman tukala enkä niin osannut iloita.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti