sunnuntai 25. toukokuuta 2014

kuulumisia ja päätös herkkulakosta!

Pienet pika kuulumiset vaan ihan nopsaan tulin tänne kertoilemaan, koska ulkona ukostaa koko ajan joten en viiti konetta pitää hirmuisen kauaa päällä..oma vika kun näin myöhäiseksi jätin tämänkin, mutta yritän taas ensi viikolla vähän panostaa. Ja muutenkin kohta alkaa huikean jännittävä lätkä finaali venäjä- suomi !! Huh täällä ainakin seurataan matsia Joeli mukaan lukien, koska poitsu otti ilta unet vähän myöhässä niin en yhtään ihmettele, vaikka olisin vielä melkein kahdentoista aikaan hereillä.

Eilen lyhyellä varotusajalla meillä piti olla j:n kanssa vapaa ilta ja ottaa muutamat ja käydä sataman avajaisissa, mutta ongelmia tuli lapsenvahti jutuissa ( ei sen enempää siitä täällä..) joten se jäi sitten. No ihan kiva oli silti olla vaan kotona ja jaksoin tänään treenata normaaliin malliin kun ei ollut krapulaa riesana. Eli parempi päivä näin paitsi,että musta on taas tullut ihan hirmunen karkkia syöppö tai siis en tykkää yhtään kun en pysty vastustamaan namusia!! Mutta nyt mä oikeasti päätin (lue: päätin taas ehkä tuhannennen  kerran ), että aion olla aina useammin ilman namusia ja herkkuja! J saa mua auttaa siinä, vaikka en tiedä tahtooko se, mutta kyllä se auttaa kun mä sanon niin! Ei siis en ole meidän suhteessa mikään hirmunatsi vaimoke vaan siis ihan se suostui kun inisin,että auttaa mua olemaan ilman karkkeja, koska mulle se ei ole kovin helppoa yksin ja varmasti vaikeaa näin alussa, mutta nyt mä oikeasti luotan siihen,että pääsen vielä joskus siihen,ett' karkkia söisin kerran tai kaksi kuussa..sen lupaan!

Mutta apua nyt jyrisi ja tositosi kovasti joten meitsin on ehkä ihan pakko tästä ottaa kone pois latauksesta ja tässä on siis akku ihan lopussa joten ei kauaa pysy päällä. Lupaan huomenna taas palailla blogin pariin ja hei varmasti kerron aina miten karkiton ja herkuton aika sujuu!! Onko muilla menossa ns. namilakkoja?

Nyt siis hei hei kaikille ja kannustakaa suomi voittoon! Tai vaikka se venäjä jos sille tuntuu, mutta kunhan kannustatte :D!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti