maanantai 2. kesäkuuta 2014

pitkästä aikaa kipeänä ja kuvia sekä kuulumisia viikonlopulta

Huomenta..kuulumisia pitää tulla taas vähän päivittelemään tänne. Täällä ruudun toisella puolen on hiukan väsynyt ja kipeä äippä ja kyllä ärsyttää. Salille ei taida olla menemistä tänään, vaikka kuumetta ei ole yhtään, mutta kurkku oli aamulla kun olis nielly kaktuksen. Ei kannata ikinä näköjään hehkuttaa,että on pysynyt terveenä kun sittenhän sitä tietysti kipeäksi tulee..nyt tosin on hieman helpottanut. No jospa huomenna pääsis treenailee taas.

Viikonloppunakin meillä oli vapaa ilta kun se viimeksi ei sitten onnistunutkaan ja oli nyt ihan kivaa nähdä tyyppejä joita ei pitkään aikaa ole nähnyt. Ja mikä parasta ei ollut edes merkkejäkään sunnuntai aamuna lauantain juhlimisesta (kun en juonut paljoa..ja hyvä niin.) jos ei lasketa pientä väsymystä, koska meni myöhään. Ja jaksoin käydä lenkilläkin Joelin kanssa ja isimies sai nukkua sillä aikaa ja kotona treenailin illalla myös, koska salillehan ei lähdetty. Tosin illalla olo oli hieman surkea kun tuo kurkku oli eilenkin kipeä ja on ollut pe aamusta lähtien ja sais jo pikkuhiljaa mennä ohi!

lenkkimaisemaa


Tuo rantaa pitkin menevä tie on aika perus lenkkireitti ja siellä on joka kesä ollut sellaisia ihme ..hmm miksikä niitä kutsuis jotain outoja käsintehtyjä ns. " teoksia " sen rantapolun varrella ja muutaman huomasin ja räpsin niistä hiukan kuvia (että siis ette ihmettele mitä nuo oikein esittää :D kun en tiedä itsekään..)







Eilen illalla syötiin myös itsetehtyjä tai siis J:n tekemiä jauhelihapihvejä ja niiden kanssa oli vihanneksi ja katsottiin telkusta sitä suomalaista Kulman pojat leffaa tai lopun katsoin yksin kun ukko tuhisi vieressä, mutta oli ihan hauska ja hyvä elokuva!


mutta nyt maha huutaa ruokaa joten keittiö kutsuu ja toivon kovasti,että huomenna olisi jo parempi olo eikä kurkkuun enää koskisi ja pääsisi taas puntteja nostelemaan..tänään kun saan myös postista hakea fitnesstukun paketin!:)

2 kommenttia :

  1. Mitenkäs se sun painokontrolli meni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no mä voin tehä siitä pienen postauksen kunhan tässä kerkeän :) en edes muistanut siitä jutskailla tänne..

      Poista