sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Viikonloppu anoppilassa

Sanoinkohan mä viimeksi postaillessani,että skarppailen tän postailun kanssa..hmm taisin sanoja joo o. No nyt täällä ollaan. Ja viikonloppuna ei huvittanut paljoa koneella hengailla oli muutakin hommaa ja oli ihana viikonloppu taas. Oltiin vaihteeksi taas anoppilassa viikonloppu eli J:n porukoilla ja oli muksaa. Ja ensi viikonloppuna sitten taas uusiksi, koska juhannus ja luvassa grillailua ja muuta mukavaa..en malta odottaa!

Mutta niin siis oli oikein kiva viikonloppu ja minäkin osasin rentoutua ja en jaksanut nipottaa ja mennä koko viikonloppua tiukalla natsilinjalla ruokavalion suhteen vaan söin vähän ohi ns. ruokavalion. Eli tuli herkuteltuakin myös ja ihanaa,että pikkuhiljaa ainakin toistaiseksi näyttää sille,että alkaa helpottaa tuon ruoan kanssa eikä aina tule hirveää ahdistusta siitä,että täytyy syödä. Hyvä näin..

Mutta nyt kuvia vähän viikonlopulta.

Join puoli tölkkiä lonkeroa ja katsottiin vähän futista telkusta. Ja irtokarkit on parhautta!! nam..

treeniätreeniä..

Sää oli sittenkin ihan hyvä ja voi siellä on ihana piha kun on kukkasia..voi kun olisi oma piha mitä sais laittaa!
Eli viikonloppuun tietysti kuului treenailua ja rentoa oleilua ja vähän sitä herkutteluakin ja ihanaa kun sai viikonloppuna myös nukkua hyvin, koska poikakin nukkui pitkästä aikaa hyvin! Aamulla mulla oli tosi energinen olo ja ajattelin,että on hyvää sää niin voisi heittää jonkun pitkän lenkin, mutta ei menny ihan niinkuin strömsössä..sää oli aurinkoinen ja kaikenmaailman ampiaismehiläis pörrejäkin oli siitä edestä,että ne oli minun kimpussa heti alku lenkistä (taustatietoa: pelkään hämähäkkejä paaaljon ja niitäkin enemmän pelkään ampiaisia!!) joten ihana pitkä lenkki aurinkoisessa säässä vaihtui vähän lyhyemmäksi hölkkälenkiksi, koska halusin pörriäiset pois kimpusta joten piti sitten mennä lyhyempi lenkki ja juosta/hölkätä se matka. Taidan kohta jättää nuo lenkkeilyt suosiolla oikeasti melkeinpä niille sateisille päiville,että ei kaikki ötökät ole kimpussa..tuo olikin ainoa miinus tälle viikonloppua,että lenkkeily vähän jäi pois.

Toivottavasti kaikilla muillakin oli mukava viikonloppu :) Miten te olette viikonlopun viettäneet siellä ruutujen toisella puolen?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti