torstai 19. kesäkuuta 2014

Juhannus suunnitelmia

Onpa ihanaa kun tänään alkaa jo viikonloppu ja kohta on jo juhannus! Sää ei vaan taida oikein ainakaan täällä päin suomea suosia ja on viileää ja voi sataa vettä joten juhannus menee vissiin sitten sisällä hengaten..jos ei sitten muutu päivässä ennusteet. Tämä juhannus menee selvinpäin niinkuin viime vuonnakin ja kaikkina muinakin jusseina..en ole siis ikinä juhannuksena nauttinut alkoholia tai siis olen saattanut, mutta se on aina jäänyt siihen kahteen maksimissaan. En tiedä voisinhan minä ihan hyvin jonkun kaksi juoda illalla kun poika on jo untenmailla, mutta en tiedä vielä. Kunhan on hyvä seura eli minulle tärkeitä ihmisiä ja hyvää ruokaa ja tietysti sauna niin eiköhän se jo melkein riitä. Jospa ei vain satais ainakaan kaatamalle vettä niin grillailukin saattais onnistua!

..ja eiköhän täällä juhannuksena myös käydä treenit vetämässä :D niinkuin me treenattiin myös jouluaattona.

 Mua vähän harmittaa kun Joelin kanssa ei oikein voida mennä kokkoa katsomaan tuonne satamaan kun vasta yhdeksän aikaan illalla se on siellä ja poika taitaa on silloin jo yleensä nukkumassa tai ainakin iltatouhut menossa. Ei sillä,että meillä olisi aina tarkka linja milloin kaikki pitää hoitaa ja aina mentäisi saman kaavan mukaan..ehei, mutta en näe järkeväksi viedä poikaa humalaisten ihmisten sekaan yhden pienen hetken takia kun Joel ei sitä muista kuitenkaan. Ja kerkeää sitä käydä, vaikka ensi vuonna katselemassa.

Mutta tuun höpöttelee miten meidän juhannus meni sitten kun se on vietetty :) ! Nyt pitää mennä laittaa ruokaa ja kohta tulee murunen töistä ja käydään kaupungissa vähän ostoksilla ja sen jälkeen varmaan suunnataan jo anoppilaan..joten toivottelen nyt jo kaikille oikein hyvät viikonloput!<3 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti