maanantai 9. kesäkuuta 2014

ensimmäistä kertaa lääkärissä

Soittelin eilen aamulla päivystykseen ja varasin Joelille ajan lääkäriin kun poitsuhan oli siis tuossa viime viikolla kipeänä ja nyt on vielä hieman räkäinen ja toisinaan kuulostaa vähän pahalle yskä joten ajateltiin,että kannattaa varmuuden vuoksi käyttää lääkärissä niin kuunteleevat ainaki keuhkot siellä. Miniä ei ole vielä kertaakaan tarvinnut käyttää lääkärissä kun on hyvin pysynyt terveenä eikä eikä yhtään korvatulehdustakaan ole ollut vielä onneksi..hyvä,että toinen on välttynyt suuremmilta sairastumisilta. Nyt on siis toinen kerta kun on pientä flunssaa ollut joten helpolla on päästy (pitää koputtaa puuta!)

odoteltiin lääkäriä

iskän sylissä oli hauskaa

Lääkärissä ei mennyt kauaa, vaikka hetki menikin ennen kuin lääkäri sai keuhkot kuunneltua, koska Joel rupesi kauheasti itkemään pelkästään kun näkin sen miehen ..joitakin vierastaa joitakin sitten ei. Keuhkot kuulosti hyvälle ei siis mitään keuhkoputkentulehduksia tai mitään eli räkää on tuolla jossain kurkunpäässä ja se lähtee sieltä kyllä kurkku oli ilmeisesti ihan hieman punainen, mutta  ei pahasti. Lopuksi vielä tsekkasi korvat tai sen mitä sattui näkemään :D Tiesin itsekin,että pojalla on paljon vahaa korvassa toisinaan ja sitähän ei sieltä itse saa pois kun ei voi tonkia joten mentiin sitten lääkärin perässä toimenpide huoneeseen,että imee ne vaikut sieltä pois. No ne ei suostunut lähtemään joten käytiin apteekista tippoja korviin,että pehmittää sitä ja tänään uusiksi testaa josko ne lähtisi sieltä korvista pois niin näkis sinne korviinkin sitten.

Aika hienosti poika oli siellä lääkärissä, vaikka vähän itkettikin, mutta minkäs sille voi jos jänskättää uudet ihmiset välillä.

Eli periaatteessa turha käynti, mutta ikinä ei voi olla liian huolehtivainen ja nyt ei tarvitse miettiä,että onko kaikki hyvin ja saapahan poika puhtaat korvat!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti