sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Tekemisen täyteinen viikonloppu

Huh menipäs taas kerran viikonloppu hyvin nopsaa ohi ja olikin tekemistä jonkun verran joten johtuneeko siitä. Lauantaina piti tehdä "edes kerran kesässä" juttu ja kävin ostamassa torilta lakuja kun nyt oli oikein kaksin kappailein kauppiaita myymässä niitä siellä ja tulikin vedettyä sellaiset lakuöverit, että olo aikas öklöäklö olo ja ei vähään aikaan tarvitse ostella torilakuja eli ehkä ensi kesänä taas. Ja Joelille tarttui myös mukaan oma ilmapallo ja voi kun toinen ihan innoissaan on leikkinyt sillä ja se on jopa ehjä vieläkin, vaikka mietittiin meneekö se puhki heti kun saa sen käsiinsä.

oisin halunnut kitarapallon muttei ollu enää ja sitten piti ostaa tämmönen


Käytiin myös lauantaina pikaisesti kylässä Joelin tätin ja sen miehekkeen luona kun ne on muuttanut niin piti käydä tsekkaamassa millaisessa talossa ne asustaa ja tänään käytiin myös porukalla moikkaamassa J:n vanhempia ja sinne oli tullu vierailulle J:n mummo ja pappa joten poitsu näki samalla myös heitäkin. Ja sieltä saatiin tälläkin kertaa tuliaisia..nimittäin suklaanamusia Pandan tehtaalta ja ne saa kyllä hetken odotella tuolla kaapissa,koska on tullut herkuteltua vähän liikaa ja pitää yrittää himmailla vähän.



Ja mini sai myös pikkuautoja kun serkkupoikakin sai ja ei osaa vielä leikkiä, mutta siellä ne odottelee sitä kun on sopivan ikäinen leikkimään noilla..vielähän ne menee ainoastaan suuhun joten ei tule kyllä käyttöön vielä.

Ihana viikonloppu oli taas ja harmittaa,että huomenna isi joutuu taas painumaan töihin, mutta ensi viikonloppuna me lähdetään sitten porukalla pienelle reisulle viikonlopuksi..ei mihinkään ulkomaille vaan kyläilemään serkkujen luokse eli suunnataan minun siskoa perheineen moikkaamaan pitkästä aikaa! Kauan on ollut suunnitteilla mennä siellä päin käymään, mutta nyt vasta päästään ja odotan kyllä kovasti perjantaita :)

ja hei meidän murusesta tuli lauantaina myös 10 kuukauden ikäinen isopoika!<3<3 Voi enää kaksi kuukautta ja virallisesti vauva on poissa ja ministä tulee taapero!! Ja tulossa on postaus tuossa varmaankin jo huomenna siitä millainen pirpana tuo meidän 10kk ikäinen rakkaus on.

Mitäs teidän viikonloppuunne kuului? :)

PS:  Huomaatteko,että nyt on taas jonkinlaisia kuvia jopa. Otan J:n kameralla aina kun muistan ja jaksan niin joitain kuvia, koska eihän mulla ole kameraa enkä edelleenkään omista sitä käynnykkää ja se pitäisi kyllä ehkä ostaa joku päivä..voi ärsytys!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti