perjantai 13. kesäkuuta 2014

Ensimmäisiä sanoja

Taas kerran pahoittelut postaustauosta ja yritän taas skarpata ja postailla useammin. Ja niinkuin otsikosta näkyy niin täällä ollaan jo jonkun aikaa saatu kuunnella Joelin höpötyksiä ja toinen osaa jo "puhua" tai siis muutamia sanoja tulee mitä me jo ymmärretään niiden tarkoittavan. Joitakin sanoja siis toistaa jos me sanotaan se sana tai muuten vaan saattaa hokea aina niitä muutamaa sanaa. Eihän Joel tietenkään sano sanoja niinkuin ne ihan oikeasti me aikuiset sanotaan, mutta siis niistä ymmärtää mitä tarkoittaa ja sinne päin ne sanat siis menee :)

No tässä niitä sanoja

Hätä tämä oli jopa ihan eka sana mikä pojan suusta tuli :D Ja tuon se sanoo niinkuin se sanotaan eli yksi ihan oikea sana osataan jo. En ole varma miksi se juuri tuo hätä sana on, mutta kai se johtuu siitä kun aina syliin ottaa jos itkettää ja on sanonut pojalle, että "ei ole hätää" tai jotain..?

Äiti ( ihanaa olenkin odottanut milloin se äiti tulee sieltä ! ) ..sanoo sen joten näin aina ätä ätä ja ollaan kyllä päätelty,että äiti se taitaa olla ja tänään aamulla sanoi vaan äi äi..apua pakosti hymyilen itsekseni tässä ja olen niiiiin niin ylpeä meidän pojasta!

Hei eli Joel aina vilkuttaa jos me esim: sinne salille mennään ja yleensä sieltä se hei sanantapainen äänikin kuuluu suusta.

Viimeisenä on kyllä hieman hankala, koska ei ole varma kumpaa tarkoittaa..eli onko kyseessä mummo vai mamma? Se menee aina jotenkin "mumm mumm tai mamm mamm?" jotenkin noin ja kumpaakin sanaa on jonkun verran kuullut joten vaikea sanoa kumpiko olisi kyseessä oikeasti, mutta joskus ollaan J:n kanssa puhuttu Joelille niin,että "kohta se mummo tulee käymään" niin rupeaa kuulumaan tuota hokemista joten olen ajatellut,että se voisi mummoakin tarkoittaa..Joel sen ainoastaan tietää mitä hän sillä tarkoittaa.

Mitkä sanat siellä oli ensimmäiset ymmärrettävät sanat? 




Siinä muutamia sanoja mitä osataan täällä. Ja en voi uskoa,että meidän pieni poika on kohta jo vuoden ikäinen. Ihanaa kun toinen oppii uutta, mutta kyllä myönnän,että välillä on ikävä sitä pientä vauvaa joka tuhisi tissillä minun vieressäJa nyt meiltä löytyy tuollainen melkein taaperoikäinen pieni mies joka ei kauheasti aloillaan viihdy saati sitten rauhassa vieressä makoilemassa tai sylissä vaan koko ajan on kauhea meno päällä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti