sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

elämä hymyilee

Ihanaa sunnuntaita kaikille..minulla on ainakin ollut ihana viikonloppu ja varsikin tämä päivä on ollut kiva, vaikka auringonotto ja uiminen tältä päivää jäi, mutta vielä tässä on kesää jäljellä. Ollaan käyty J:n kanssa tietysti salill treenaamassa ja minä kävin pitkästä aikaa hölkkäämässä ja vitsit ,että oli ihanaa olla yksin lenkillä ja sai kuunnella musiikki eikä ollut aamulla vielä liian kuuma. Vaunujen kanssa on aina ihan mahdoton juosta tai hölkätä tai ei se ainakaan minusta ole hyvä joten vaihtelua vähän lenkkeilyyn ja ihanaa nähdä,että jaksaa paremmin kun on parempi kunto nykyään. Ja varsinkin kun ei enää polta niin henkikin kulkee paaaljon paremmin (kiitos Joelille siitä,että lopetin polttamisen !!)

Partsilla hengattiin myös hetki J:n kanssa ja join yhden alkoholittoman siiderin ja voi ne on niin hyviä aina silloin tällöin janojuomana, vaikka onhan se vesi parasta, mutta joskus voi juoda muutakin. Ja en ole raskaana, vaikka alkoholitonta juonkin :D



tyhjä sali on hyvä juttu..paitsi J heiluu tuolla takana..tai siis selkäähän se treenas

Tästä viikonlopusta myös alkoi syömisen opettelu :D Nyt pitää opetella syömään paljon paljon ruokaa ja pitäis saada sitä painoa ja lihasta eli ei kun ruokaa joka päivä kunnolla naamaan..kyllä se siitä. Muut laihduttaa kesäksi ja minä ahmin kaksin käsin ruokaa. No painoa on pakko saada ja ne menkutkin säännöllisiksi joten kilot tulkaa vaan ja ei kaikki läskiä tule olemaan, koska treenaan melkein päivittäin salilla joten ehkä sitä lihastakin ministi tulee jaa saa tullakin. Saattaa olla hiukan hankalaa näin kun näkee sen painon nousevan, mutta kaipa se siitä helpottaa ajan myötä. Ja oikeastaan jollain oudolla tavalla tahtoisin painoa lisää, koska haluaisin vetää jossain välin oikean dieetin ja elää kurinalaisesti hetken ja ilman suuria lipsuja..outo olen tiedetään.

mutta niin siinä lyhyesti kuulumisia ja teen vielä heti tähän putkeen pienen postauksen joka liittyy vähän mun bloggaamiseen ja olisi vähän kysymyksiä lukijoille ja anonyymit ei rekisteröityneet lukijat saa tietysti myös kertoa mielipiteensä, mutta siis lukekaa sekin !


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti