sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

meidän viikonlopun viettoa

Onpas taas viikonloppu mennyt hetkessä ja on nyt on jo sunnuntai, mutta ei hätää onneksi huomennakin on isimiehellä vielä vapaata. Ihanaa on ollut olla pitkästä aikaa olla kolmestaan kun muutaman viikonloppuna pyörittiin muualla.

Mutta mitäs me ollaankaan tehty..?

Eilen aamulla sää ei näyttänyt kovin hyvälle. Auringosta ei ollut tietoakaan ja oli aika harmaata, mutta onneksi siinä puolenpäivän aikaan rupesi jo aurinkokin näyttäytymään. Oltiin siis hieman partsilla nauttimassa lämmöstä ja J joi siinä yhden siiderin (kun jäi siitä muutaman viikon takaisesta vapaaillasta se ) ja minä litkin vadelmavettä. Ja tietysti pieni lenkki käytiin myös heittämässä. Olisin voinut lenkkeillä vähän kauemminkin kuin 40minuuttia, mutta J ei oikein tahdo lenkkeillä ja muutenkaan tuota aerobista harrastaa kun ei taida lihasten kasvun kannalta kovin tarpeellista olla ja minunkin pitäisi kyllä saada tuota painoa vähän lisää kun on aikaa enää vähän yli kuukausi siihen painokontrolliin. No vielä tässä kerkeää ja tuolla on niin ihana sää,että voisin kyllä nyttenkin painua vaikka heti oikein pitkälle lenkille!

 Ja ollaan muistettu myös herkutella..tällä viikolla jopa kahtena päivänä tuli syötyä karkkia..hups!! No eipä ainakaan kaapissa ole enää pääsiäisnamusia tai muitakaan karkkeja pyörimässä. Eikun on meillä joulun aikoihin saatuja suklaita ihan vähän, mutta nyt ei kaappi ole täynnä minulla herkkuja :D Plus eilen meillä syötiin pihviä ja ranskiksia pitkästä aikaa.

Niin sellaista meillä täällä. Tänään me mennään salilla ainakin käymään ja Joel menee siksi aikaa J:n äidin hoidettavaksi. Ja onhan tuolla ulkona tosiaan aika mahti sää nyttenkin, että mitenköhän siitä tänään sitten nauttisi.

No mites teidän viikonloppu on mennyt siellä ruudun toisella puolen? Onko kaikkialla muuallakin nautittu aurinkoisesta säästä?

Ja viimeisenä vielä tähän loppuun kuvia viime päiviltä.

aamupalalla tänään






lauantain ruokaa..







partsilla




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti