torstai 24. huhtikuuta 2014

meillä istutaan ilman tukea

Joo meillä on siis jo opittu uusi taito!  Meidän Joel on oppinut istumaan ilman tukea. Syöttytuolissahan on jo kuitenkin jo aika kauankin pystynyt olemaan, mutta viikko kaksi sitten rupesi menemään lattialla istuma-asentoon. Alussahan se siitä aina monesti keikahti nurin ja otti käsillä tukea vielä, mutta nyt on parina päivänä istunut niin nätisti selkä suorassa lattialla ja tuijottanut telkkaria eikä käsien tarvitse olla siinä tukemassa. Vielä joskus saattaa vähän tukea ja olla niin innoissaan että vähän meinaa horjahtaa, mutta kyllä onnistuu jo istuminen tosi hienosti! Voi että olen ylpeä tuosta pikkumiehestä kun niin hienosti kasvaa ja kehittyy/oppii uutta <3! Ja ensi viikolla meidän murunen täyttää jo 8 kuukautta! Hurjaa ja ei oikein tahdo aina käsittää,että koko ajan lähestytään taaperoikää eikä meidän poika ole enää mikään pikkuvauva :)

Kohta pitääkin muuten laskea pinnasängyn pohjaa alemmas kun ikinä ei tiedä milloin opitaan nousemaan seisomaan tukea vasten ja parempi laittaa ajoissa pohja alas ettei sieltä poistu lentele laitojen yli!




Ja muutama päivä sitten me siirryttiin vaunuista rattaisiin..eihän meidän isopoika enää mitään vaunuja tarvitse. Ollaan muutaman kerran käytykin lenkillä ja ekalla kerran Joel sai ihmetellä joutsenia rannalla kun niistä kuului niin kova ääni niin toinen katseli ihmeissään,että mitäs nuo on. Rattaissa ei vaan taida enää uni tulla toisin kun vaunuissa nukahti melkeinpä aina..ehkä se johtuu siitä,että on niin paljon nähtävää ja ihmeteltävää.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti