perjantai 11. huhtikuuta 2014

suunnitelmia perjantaille ja kevätsiivousjuttua

Mikä ihme tuo sää taas on? Jotain lunta/räntää sataa taas tai hetki sitten satoi ainakin..Karmea sää, vaikka ei se varsinaisesti pitäis mua häiritä kun möllötän sisällä koneella, mutta odotan vaa jo kovasti kesää ja auringonpaistetta ja ukkosia ja kaikkea..paitsi niitä ärsyttäviä ampiaisia.

Joo o en tullut tänne kyllä säästä postailemaan. Vaan ihan kuulumisia tulin kertomaan. Eilen sain aloitettu kevät siivouksen..voi olla,että aloitin vähän myöhässä ja minun kevät siivous on valmis vasta heinäkuussa. Eilen siivosin koko päivän keittiötä ja sain sen aika lailla valmiiksi..enää ei siis olekaan jäljellä kuin 2 makuuhuonetta + olohuone ja tietysti vaatehuone ja wc. Ja elkää luulko etten ikinä muulloin täällä siivoaisi ja elettäis aina sotkussa ja paskan keskellä vaan siis kevät siivous minun kohdalla ainakin tarkoittaa sitä,että kaikki huoneet siivotaan niin perusteellisesti ja kaikki turha roina saa kyytiä..ja kaikkea turhaahan meiltä löytyy, vaikka ei mitään hamstraajia ollakaan. Voi olla kyllä,että kauaa ei siistinä asunto pysy niinkuin J jo eilen sanoi, mutta yritetään.. Joko te olette aloittaneet kevät siivouksen vai aloitatteko myöhemmin?

Huh onpa tämä viikko kyllä nopsaa taas mennyt ja taas on ihana viikonloppu alkamassa. Viime viikonloppuna me oltiin anoppilassa ja mennään tänään sitten vuorostaan minun mamman luokse yhdeksi yöksi..ollaan siellä oltu yötä ehkä viimeksi toissa uutenvuotena eli vähän on aikaa mennyt. Luvassa siis leffa iltaa ja mässyruokaa. Eka käydään vielä tänään salilla ennen iltaa ja herkuttelua. Nyt on kyllä tullu oltua kaikkialla muualla viikonloppua viettämässä kun kotona kolmistaan, mutta enää tämä perjantai ja sitten ollaan kyllä kotona viikonloput eikä vähään aikaan mennä muualle viettämään viikonloppua.

Noh mutta mitä teillä on viikonlopulle suunniteltu? :)


kuva otettu..hmm kauan sitten



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti