lauantai 26. huhtikuuta 2014

Täällä taas ja viikonlopun meininkiä

Ohho nyt taas piiiiiitkästä aikaa kerkeen tänne huuteleen. Anteeks taas kun ei ole tullut pariin päivän kirjoiteltua. Tahdon vaan aina nauttia viikonlopusta ja ajasta perheen kanssa enkä stressata mitä blogiin oikein kirjoittaisin, mutta nyt on aikaa ja päivällä taas ei ole kun meillä on aamupäivälle tekemistä(siitä kohta sitten enemmän.)

Nyt on kyllä taas ollut ihan huippu sää tai ainakin täällä on aurinko paistanut ja ollut lämmintä. Ja eilen käytiinkin illalla lenkillä nauttimassa hyvästä säästä ja samalla käytiin satamassa vähän aikaan hengaamassa ja istuskelemassa ja katselemassa järveä. Oioi minä olen kyllä niiin onnellinen siitä,että alkaa olla kohta kesä :) Kohta voiskin ehkä olla jo aika grillata ekaa kertaa..harmi vaan ettei ole omaa pihaa ja pitää käydä grillailemassa sitten J:n porukoilla, mutta onneksi sinne ei ole pitkä matka. Joko teillä on grillailtu ekaa kertaa?



Aamupäivällä me käytiin J:n kanssa myös salilla ja minun äiskä oli täällä meillä vahtimassa Joelia. Ja salin jälkeen sai hyvin palautusruoan ja lauantaina meillä on yleensä ns. herkkuruoka (eikä se tarkoita että joka lauantaina on pizzaa taikka hamppareita, koska ei todellakaan syödä niitä kovinkaan usein vaan se on monesti myös joku pihvikin tai jotain..) Ja illalla syötiin myös vähän karkkeja tai taisinpa melkeinpä sen 250g (hirvee ahmatti..no ei voi mitään kyllä se vyötäröllä sitten näkyy..) syödä erilaisia Pandan suklaanamuja mitä saatiin viime viikonloppuna J:n mummolta. 


Sellaista tänne ja niin meillä onkin aamupäivälle tekemistä, koska tänään täällä on sellaset rompepäivät :D En tiiä oletteko sellaisista ikinä kuulleet, mutta niin siis se on vähän niin kuin kirppari ulkona eli siellä on joitakin myymässä jotai krääsää ja no voi siellä olla muutakin..en tiedä kun viime vuonna en käynyt, mutta nytte on hyvä sääkin joten onhan se mentävä ja jos ei muuta niin ehkä ostan makkaran sieltä :D ainakin viime vuonna mentiin vaan lenkillä ohi ja sieltä olis pystynyt makkaraa ostamaan. No mutta joo kerron varmaan huomenna siitä sitten enemmän.

Voi myös olla,että menen sinne yksin kun J:llä on selkä jostain syystä kipeä( liekkö salilla satuttanut..varmaankin) niin ei kai se halua lähteä tuonne kävelemään..no kyllä aikuinen nainen pärjää yksinkin :)

Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti