keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

viikonloppu ja pääsiäinen lähestyy

Moikka, mukavaa keskiviikko iltaa kaikille! Huomenna jo alkaakin viikonloppu..ihan huippua kun saa viettää oikein pitkän viikonlopun kahden ihanan murusen kanssa. Ja sää on ilmeisesti mitä mahtavin eli siis aurinkoa ja lämpöä. ja meidän partsilla on hyvä istuskella ja viettää aikaa kun siellä on lämmin jo nytten kun ulkona ei vielä niin kovin lämmin edes ole. Täytyy ehkä lähiaikoina melkein ruveta harkitsemaan aurinkotuolin roudaamista partsille. Tykkään paljon tuosta lasitetusta partsista, vaikka olisihan se aina tietysti oma talo ja oma piha kaikkein paras, mutta rahaa ei ole sellaiseen.

mutta ennen kun liikaa asiasta poikkean. On meillä tietysti myös viikonlopulle myös herkkukaapissa namipäivälle yhdet suklaamunaset ja sitten sellaiset pienet pussukkaiset, jotka J:n äiti meille jo viime viikonloppuna antoin ja siis ne sisältää vähän kaikennäköisiä pääsiäis namusia..namnam!

Yhet kinderit kyllä jo syötiin tuossa yks päivä..hups(J välttämättä halus..)

Juhlitaanko teillä mitenkään pääsiäistä? Onko esim: mitään perinteitä? Taikka jotain pääsiäisherkkuja mitä aina syötte?Minä veikkaan,että meillä pääsiäisen herkut jää niihin namusiin ja ei siis mitään pääsiäisaterioita erikseen ole (mitä pääsiäisenä edes syödään? lammasta? pashaa? mämmiä? kertokaa mitä teidän pöydässä on pääsiäisenä :) ) Niin siis meillä pääsiäinen on vaan yksi päivä muiden päivien joukossa..en sitten tiedä muuttuuko kun poikakin kasvaa niin ehkä voidaan jotenkin vähän "juhlistaa" pääsiäistä, mutta vielä ei ole tarvetta.

mutta nyt meitsi painuu tästä vetämään vähän rahkaa nassuun ja töllöttää telkkua..illanjatkot kaikille! (:

olipa likanen peili, mutta asia on korjattu..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti