keskiviikko 11. syyskuuta 2013

hankaluuksia

Ärsyttävää kun jotenkin pää tyhjeni heti kun tähän kirjoittamaan vihdoin pääsin..vähä aikaa sitten ku vielä yritin poikaa saada nukkumaan niin oli tosi monta asiaa mistä tänne piti kirjoittaa, mutta ne nyt hävisi johonkin :D

Tänään oli ensimmäistä kertaa vaunuilu hieman haastavaa. Meidän piti aamusta lähteä terveyskeskukseen koko porukan, koska minun piti käydä labrassa. Ensi yrittämällä ei lähtö onnistunut ollenkaan, koska poika oli edelleenkin hyvin nälkäinen joten eikun ulkovaatteet pois ja taas syöttämään. Toisella yrittämällä onneksi onnistui ja päästiin labraan ennen kuin kerkesi menemään kiinni. Ja nukkuin melkein koko vaunuilun ajan tyytyväisenä.  Samalla reissulla käytiin myös hommaamassa apteekista D-tipat, koska onhan meidän poika tänään 2 viikon ikäinen. 

Eilen me käytiin minun äidin luona kaikki kolme, koska äidilläni oli synttärit joten piti käydä pieni lahja viemässä ja sitten kahviteltiin ja no en voinut vastustaa kahviherkkuja. Nyt pitää kyllä taas yrittää olla syömättä  herkkuja jos sitten vähän saisi näitä kiloja pois. Äitini oli ostanut meidän poitsulle lahjan..poika sai sellaisen supersöpön pehmopupun ja vauvakirjan, koska itse toivoin sitä pojalle!


 Ja sain jo eilen varattua kastepäivän..en malta odottaa, että voi ihan muutenkin kun täällä kotona vaan pojasta ihan sen omalla nimellä puhua. Nimi siis on ollut pojalle päätettynä jo aikoja sitten. Lokakuussa siis on ristiäiset..pitää alkaa ajoissa järkkämäämn kaikki kuntoon. Pappi aikoi tulla ensi viikolla käymään, koska tahtoo kuulemma aina vanhemmat ja lapsen nähdä ennen itse tilaisuutta ja ihan, että voi jutella esim: mitä virsiä haluaa jne.

Mä oon jotenkin ruvennut hirveästi jo odottamaan talvea, vaikka tykkäänkin kesästä tosi paljon. Tämä kesä ei kylläkään ollut mikään lemppari, koska en itse pystynyt nauttimaan helteistä millään tavalla. Ulkonakin on jo aika syksyisen näköistä. Ja joo sitten kun on jotain kovia pakkasia niin toivon, että kesä tulis heti sillä hetkellä..ristiriitaista.




 Odotan myös tosi kovasti sitä, että pääsisin salille treenaamaan ja muutenkin kunnolla aloittamaan kuntoilun/laihduttamisen!! Jospa saisi sitten ensi kesäksi vihdoinkin itseni kesäkuntoon :D Kuinka nopeasti te jotka olette synnyttäneet niin olette aloittaneet kuntoilun? (esim: juokseminen, salitreenaus?) Ihan kiinnostaisi tietää.

Palailen taas tänne blogin pariin perjantaina illalla, ja kerron sitten neuvolakuulumisia :) tai ainakin yritän päästä koneelle edes pikaisesti, mutta saa nähdä..

1 kommentti :