maanantai 2. syyskuuta 2013

Kuulumisia

Nyt mulla on hiukan aikaa kirjoittaa tänne pitkästä aikaa kun saatiin tuo pikkumies nukkumaan. On kyllä vieläkin niin kovin outoa ajatella, että vihdoinkin meidän muru on meidän kanssa ja, että oikeesti tuollainen pienen pieni ihanuus siellä masussa asusti ja minä synnytin sen! Me päästiin pois sairaalasta lauantaina kun oli lääkäri pojan ja minut tarkistanut. Ja meidän murulla oli kaikki juuri niin kuin pitääkin ja minullakin kaikki ok..mitä nyt "hiukan " kipeä alakerta..nooh jospa se siitä ajanmyötä ja särkylääkkeiden kanssa helpottaisi. En kuitenkaan onneksi mitään hirveää traumaa tai kammoa saanut synnytyksestä, vaikka itse vähän kipeä olinkin sen jälkeen, mutta se menikin muuten aikas hyvin. Synnytyksestä kerron toki lisää kunhan saan jonkinlaisen synnytystarinan tänne värkättyä.

Kuitenki olen nyt maailman onnellisin äiti ja minulla on täydellinen pikkupoika ja ihana mies joka oli kyllä hyvin tukena synnytyksen aikana ja valmistautuessa siihen ja koko raskaudenajan<3 Ja meillä on kyllä hyvin lähtenyt elämä pienen tulokkaan kanssa sujumaan..ekana päivänä toki oli hieman stressiä ja vähän jännitti ja pelotti, että ,kuinkahan me pärjätään, mutta hyvin on kyllä mennyt. Ja poika on oikeastaan helppo lapsi ainakin tähän mennessä. Tietysti välillä kiukuttaa ja tissillä tykkäisi olla kokoajan, mutta saadaan aika hyvinki nukuttua ja aika rauhallinen tapaus on meidän murunen. Viime yönkin uni saldo oli kuitenkin 6,5 h ja minusta se on aikas hyvin kuitenkin yksi herääminen vaan tuossa välissä sen verran, että söi vähän ja vaipat vaihdettiin. Ja olen kyllä onnellinen, että imetys on lähtenyt sujumaan tosi hyvin siinä ei ole mitään ongelmia..vaikka enpäminä sitä jaksanut murehtia oikeastaan paljoakaan ennakkoon.

Joo, mutta poika heräsi joten täytyy lopetella tämä kirjoittelu kun isi meni vaihtamaan vaipan ja meikällä taitaa alkaa ruokinta. Palailen taas kun kerkeän loppuun kuva pojasta!

äidin ihana<3 !

Poika painoi 3600g ja pituutta 51cm<3


2 kommenttia :