maanantai 30. syyskuuta 2013

viikonloppu ja synttäreitä

Meille ei siis sitä uutta jenkkiä tullut viikonloppuna joten lähdettiin viikonlopuksi minun siskon luokse kummityttöni synttäribailuihin! Ja sängystä sen verran, että oli Juhan vanhemmat tai varmaanki äiti halunnut ostaa meille paremman ja hiukan kalliimman jenkin, mutta sitäkään ei varastossa ollut joten se toimitetaan meille sitten 2viikon sisällä!  En malta odottaa sitä uutta sänkyä, koska niin kauan olen tahtonut itsekin jenkkisängyn ostaa, mutta eipä ole ikinä ollut rahaa tai sit jos on ollut niin olen ostanut jotain turhakkeita.

Synttärit meni ihan hyvin..sainpahan taas syödä herkkuja kun oli mansikka täytekakkua ja suklaajuustokakkua ja pizzaa jnejne..Painokin on kai turhan nopeasti laskenut joten ei kai siitä haittaakaan ole jos välillä vähän syö herkkuja..seuraavan kerran sitten meidän poitsun ristiäisissä taas. Oli muutenkin kiva nähdä siskonlapsia ja silleen, mutta vähän harmmillista, koska me ei poitsun kanssa paljoa seurana voitu olla, koska syöttämään piti mennä aina yläkertaan, koska en mä hirveän "yleisön" edessä tahdo imettää :D Aika paljon siis jouduttiin olemaan omissa oloissa ja jotenkin outoo, että mulla oli ikävä omaa kotia ja sitä, että saadaan olla ihan kolmestaan, mutta sekin saattaa johtua siitä, koska Juha joutuu lähtemään ensi maanantaina töihin joten sitten ei ole niin paljoo yhteistä aikaa. Ja kaikilla muilla tuntui siellä olevan flunssaa, mutta onneksipa tuo ei meille ole tarttunut! 

Siskollakin kun on kolme lasta niin niistähän lähtee aika paljon ääntä varsinkin siitä vanhimmasta joka juuri lauantaina täytti 3vuotta ja nuorimmasta joka on 3,5kk..niin varmaan sekin vähän häiritsi meidän poikaa kun liikaa meteliä niin ei aina tahtonut viihtyä siellä muiden seurassa niin hyvin kun kotona kuitenkin meillä vähän rauhallisempaa kun kolmestaan ollaan, mutta onpa se hyvä pojankin välillä nähdä muitakin naamoja kun aina vaan isin ja äidin naamat.

Automatka sinne siskolle meni kuitenkin hyvin..vähän nimittäim jännitti kun oli vasta toinen kerta autossa pojalla, että miten mahtaa sujua ja kuinka monesti joutuu pysähtymään syöttämään kun parin tunnin automatka(joskus kun poika vaatii kuitenkin useammin ruokaa) Ei kuitenkaan kertaakaan matkalla itkenyt ja vaatinut ruokaa vaa pikkunen nukkui koko matkan melkein ja jos oli hereillä niin katseli vaan ympärilleen tyytyväisenä. Ja huomasinpa siinä, että meidän turvaistuin rupeaa käymään pieneksi meidän pikkumiehelle enkä todella edes tiedä kun käytettynä saatiin, että mikä maksimi kilomäärä tuossakin turvaistuimessa sitten on. Luulen kuitenkin, että eipä sitä enää kohta käytellä vaan pitää ostaa uusi ihan.

Turvaistuin käy pieneksi ja 50 vaatteet ja 56 suurin osa vaatteista on pitänyt pakata laatikkoon valmiina varastoon vietäväksi voi voi kun poika kasvaa niin nopeasti..ai niin ja ei kohta viitsi edes enää ostella vaippoja missä on 3-6 kg se rajoitus, koska poika kuitenkin on jo vähän päälle 5kg ja nuo tuntuu jo hieman pieniltä, vaikka tietysti niitä vielä voi käyttää, mutta ei kauaa enää. Niin se vaan on jo kohta iso mies tuo eikä äitin pikkuvaavi enää :((

Ainiin ja tähän loppuun vielä, että minun harmikseni tänään soitettiin neuvolasta ja kysyivät voiko jälkitarkastus aikaa viikolla myöhemmäksi siirtää..pakko ei kai olisi ollut, mutta suostuin kuitenkin joten saanpa sitten viikon pidempään odottaa "tuomiota" sieltä. Niin menee siis johonkin marraskuun alkuun kun pääsen käymään salilla kunnolla jos kaikki siis on hyvin tarkastuksessa ja toivon kyllä todella, että ei tarvitse enää sen kauemmin sitten odottaa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti