sunnuntai 15. syyskuuta 2013

viikonloppu ja neuvola kuulumisia

En eilen kerennyt kirjoittelemaan niistä perjantaina neuvolakuulumista joten  nytpä siis tulin niistä kertomaan tänne. Suluissa edelliset tiedot..

13.9 (5.9 )
IKÄ: 2vk 2pv ( 8pv )
PAINO: 4400g ( 3950g )
PITUUS: 55cm (ei katsottu, mutta syntyessään 51cm )
PÄÄN YMP: 38,5  ( ei katsottu, mutta se syntyessään 37,5 )

Kortissa luki näin " Suloinen virkeä vauva! Hienosti äidinmaidolla kasvaa! Hyvin ruokailuvälit itse huolehtii ja jaksaa valvoskellakin. Napa siisti, iho hieman pintakuiva. "

Joo eli tosiaan kyllähän tuo ukkeli kasvaa hyvin minun maidolla ja se on hyvä :) Korviketta ei kyllä tosiaan ole annettu kuin pari kertaa ja silloinkin aika vähän. Seuraava neuvola onkin sitten kun poika on kuukauden ikäinen ja minulla lokakuun puolessa välissä joskus sitten se jälkitarkastus. Voih kun en millään malttaisi odottaa ja toivon, että saan sitten luvan jo mennä salille! Nyt ollaan kyllä käyty aina kun pystyy niin lenkillä ja kaipa se painoa vähän lähtee jo tippumaan pelkällä lenkeilylläkin.

Mun piti sillon keskiviikkona käydä labrassa verikokeissa kun halus neuvolatäti katsoa onko mun HB lähtenyt nousemaan rautatableteilla, koska sairaalasta lähtiessä se oli 95 vaan. No olihan se aika hyvin jo noussut tossa parin viikon aika perjantaina neuvolassa sanoi,että oli jo noussut 117 ja onhan sekin jo ihan hyvin, mutta vielä pitää rautatabletteja syödä.

Mua ärsyttää kun ei vielä pääse uimaan tuonne altaaseen omalla saunavuorolla, koska niin vähän aikaa synnytyksestä. Saunaan uskaltauduin perjantaina kyllä , mutta hieman oli ärsyttävää kun ei pääse altaaseen, mutta ehkäpä sitten viimestään marraskuussa voi taas käydä. J:n äiti tuli meidän pikkumiestä perjantaina siis katsomaan tunnin ajaksi kun me käytiin omalla saunavuorolla..ja kamala kun mulla tuli muutaman minuutin saunassa olon jälkeen jo ikävä omaa pikkupoikaa<3 No tiedänpä etten pysty poikaa edes pitkiin aikoihin antamaan yökylään, koska en pysty olemaan erossa.

Lauantaina meillä oli ihana ilta..murunen teki meille pihviaterian <3 ja oli kyllä superhyvää, vaikka meinas ruoka keretä jäähtymään, koska pikkumiehellä sattuu aina olemaan juuri sillähetkellä ihan kauhea nälkä kun äiskän pitäisi syödä :D Nyt meidän ukkeli ehkä pikkuhiljaa alkaa tuota unirytmiään korjaamaan, koska nyt on päästy aina vähän aikaisemmin nukkumaan kun ennen..ja viime yönäkin sai kyllä nukkua ihmeellisen hyvin! Tai siis jotain 7h, vaikka onhan se pätkissä nukuttu, mutta silti noilla unilla pärjää aikas hyvin.

Siinäpä sitä taas oli vähän kuulumisia..palailen tässä taas joku päivä kunhan kerkeän :) 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti