sunnuntai 8. syyskuuta 2013

viikonloppu kuulumisia

Outoa kun minusta ja J:stä tuntuu, että meidän prinssi olis ollut meidän kanssa kotona jo paljon kauemmin kun 8 päivää ja tuntuu kun oisin tuntenut meidän murusen jo kauemmin. Nämäkin päivät, jotka murunen on ollut meidän kanssa on ollut elämäni onnellisimpia ja ihanimpia päiviä..ei vaan voi sanoin kuvailla miten onnellinen olen meidän pikkumiehestä<3!

Eilen sain muutakin pientä iloitsemisen aihetta, koska kävin vaa'alla ja sepä näyttikin, että kaikki raskauskilot on poissa jippii! Sain siis raskausaikana 12kg, mutta ne on jo poissa odotin kyllä ettei ne ihan noin äkkiä olisi hävinnyt, koska ei puolitoista viikkoa synnytyksestä ole kovin pitkä aika. Toki onhan mulla noita kiloja muutenkin muutama ylimääräinen ja löllöä liikaa masussa ja hieman reisissä, mutta kyllä ne siitä varmaan aikas äkkiä häviää kun pääsen jossain vaiheessa salilla käymään nyt en pysty kun vasta käymään lenkillä. Joten innolla odottelen jälkitarkastusta..sen pitäisi sitten varmaan suunnilleen kuukauden päästä olla..ääh miten pitkä aika!

Eilen me käytiin sen verran vaunuilemassa, että mentiin käymään J:n porukoilla, koska ne grillaili ja meidät pyydettiin prinssin kanssa sinne myös. Saatiinpa siis varmaan tämän kesän viimeiset grillisafkat. Aluksi mua vähän jännitti miten meillä poitsun kanssa vaunulenkit lähtee sujumaan, että entäs jos poju ei tykkäisikään olla vaunuissa vaan itkisi koko ajan. Olen kuitenkin hyvin tyytyväinen/iloinen, koska poika viihtyy vaunuissa tosi hyvin ja nukahtaa yleensä viimeistään kun vaunuihin laittaa tai joskus ennen kuin edes kerkeää laittaa vaunuihin.


siellä se murunen nukkuu <3

Pitää ruveta ihan säännöllisesti lenkkeilemään vaunujen kera nyt kun en oikein muuta liikuntaa pysty harrastamaan. Siinä meidän viikonlopun touhuilut oikeastaan suurimmaksi osaksi onkin. Päivät meneekin lähinnä vaan poitsua ihaillessa .

 Ensi viikolla minun pitäisi saada aikaiseksi varattua ristiäispäivä..kauhea stressi meinaa välillä olla yksistä ristiäisistä, mutta onneksi niihin ei kauheasti tule porukkaa, koska me kutsutaan vaan lähisukua enimmäkseen. No niistä sitten kuitenkin myöhemmin joskus lisää kun asia on enemmän ajankohtainen..ja kirjoittelu taitaa  nyt loppua tähän tältä erää, koska poika heräsi äsken ..joten palailen tässä joku päivä kunhan kerkeän :)

2 kommenttia :

  1. saitpa äkkiä kilot pois! Hienoa! Ja nauti vauva-ajasta! Se kun menee ohi niii nopeeta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no joo itelleniki hieman yllätyksenä tuli, että noin nopsaa lähti pois kilot :) ja nautin kyllä :)

      Poista