torstai 5. syyskuuta 2013

kotikäynti neuvolasta

Piti nyt aamusta taas tulla pikaiset postaukset tänne kirjoittamaan..on tämä ns. ylimääräinen aika hieman rajoitettua nyt tuo poika nukkuu niin saan taas hieman päivitellä kuulumisia tänne. Ja netistä maksetaan joten pitää sitä yrittää edes välillä käyttää.

Mutta niin meillä menee pienen murusen kanssa täällä tosi hyvin..ei ole ollut mitenkään vaikeaa edes tämä eläminen pikkuisen kanssa, koska poika on aika rauhallinen tai ei itke turhista yleensä eli itkee lähinnä vain silloin kun on oikein kova nälkä. Ihana on meidän uusi perheenjäsen<3 Eilen meillä kävi neuvolatäti kotikäynnillä katsomassa meidän murusta..jännitin kovasti etukäteen, että onko meidän pojalle tarpeeksi tullut painoa ja riittääkö minun oma maito poitsulle. Ja hurjana oli kyllä paino ukkelilla noussut..en mitään niin isoa lukua edes osannut odottaa mitä vaaka näytti, mutta sanoin neuvolatäti, että samaan malliin pitää ruokkia aina kun on pienellä nälkä.

Kotiinlähtö paino oli 3400g ja nyt siis jo 3950g painoi poika ja vasta 8pvän ikäinen oli eilen..eli oli ainakin tositosi hyvin saanut syntymäpainon takaisin joka oli siis 3600g. Napatynkään laitettiin eilen jotain ainetta, että se kuivaa vähän vielä nopeammin ja tippuisi kohta pois. Kaikki oli pojulla kunnossa mitä nyt hiukan kuiva iho, mutta se aika usein noilla pienillä taitaa kuivua laittaa vaan sitten seuraavan kerran kylpyveteen öljyä. Minunkin kohtua paineltiin vielä ja oli sellainen kun pitikin hyvin supistunut. Ensi viikolla meillä on neuvolakäynti luvassa seuraavan kerran..ihan silläkin, että näkee miten se napatynkä on siitä irronnut.

Tänään ajateltiin, että voitaisiin ehkä ensimmäistä kertaa uskaltautua vaunuilemaan ja käytäisiin samalla mummolassa( minun äidin luona), koska pikkusiskoni ja veljeni ei ole vielä meidän pienokaista nähnytkään. Ja minäkin olen sen verran hyvin toipunut synnytyksestä, että eiköhän tuo muutaman kilometrin vaunulenkki onnistu jo :)



Meidän rakkaus joka on tänään illemmalla 9 päivän ikäinen<3



Yritän viikonloppuna vähän paperille hahmotella tuota synnytystarinaa, että jos ensi viikolla joku päivä saisin sen tänne teillekin jaettua. Niin ja toivepostaus ideoita saa heitellä sitten vapaasti jos haluaa ja jos niitä tulee niin pyrin kyllä kaikki toteuttamaan parhaani mukaan! :)


4 kommenttia :

  1. Olen jo pitempään lukenut blogiasi ja aina innolla odotan uutta postausta, varsinkin kun prinssi on nyt maailmassa. Odotan vaan entistä kovemmin oman prinssin syntymää ja tilauksessa olis yhtä rauhallinen lapsi kun teillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kiva kuulla, että tykkäät lukea mun blogia :) Ja joo no toistaiseksi on ainakin ollut aika rauhallinen poitsu :D Millonkas sitten on laskettu aika siellä sulla? :))

      Poista
    2. 13.12 eli eiköhän sieltä joululahja tule :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista