keskiviikko 2. lokakuuta 2013

flunssaa ja murheita

Kyllähän minä jo tiesin, että lapsen kun saa niin murehtii koko ajan melkein, että onko äidin pienellä kaikki hyvin eikä se lopu siihen, että lapsi kasvaa aikuiseksi vaan kyllä sitä hössöttää varmasti aikuisellekkin sitten. Kuitenkin meidän pienelle iski nyt jo ensimmäinen flunssa, vaikka on vasta 5 viikon ikäinen pieni tai siis nyt ollut muutaman päivän hieman pipi! On tosi kauheaa kun pieni on kipeänä eikä oikein voi helpottaa toisen oloa.. kuumetta pienellä ei onneksi ole, mutta siis on välillä vähän räkäinen ja yskii hieman ja aivastelee ja silti on niin kauheaa kun tahtoisi vaan itse olla mieluummin kipeä oman pienen puolesta.

Soitin minä neuvolaan ja kysyin mitä teen. Kun ei noita lapsia ennen ole ollut niin varmasti siksikin pienen flunssan takia jo soitin ja kysyin, että pitääkö käyttää lääkärissä, vaikka ei ole kuumetta ja on ihan normaali hyvävointinen vauveli. Ja ihan, koska on vielä niin kovin pieni niin kannattaahan se varmuuden vuoksi kuitenkin soittaa. No kuitenkin neuvolatäti sanoi, että jos on hyvävointinen ja ei kuumetta niin eipä sitä tarvitse viedä lääkäriin kun voi ostaa keittosuolatippja esim tai jotain. Välillä vähän jo näyttää, että ei olisi mitään flunssaakaan pojalla enää, mutta sitten välillä taas hengitys röhisee joten kai odottelen tämänpäivän ja käyn varmuuden vuoksi huomenna lääkärissä jos on vapaita päivystys aikoja kun tänään niitä ei ollut ja olisi pitänyt kauemmaksi lähteä lääkäriin.

Tänään meidän pitäisi muistaa vihdoin ja viimein käydä leipomossa katselemassa/kyselemässä kakuista, koska haetaan sieltä pari kakkua ristiäisiin sitten. Ei nimittäin itselläni ole aikaa väsätä kakkuja ja luotan leipomon työntekijöihin enemmän ja saattaa ehkä HIEMAN nätimpiä kakkuja tulla kun jos itse väsäisin :D

Eilen saatiin vähän päälle 1h vapaata aikaa vauvasta kun Juhan äiskä tuli katsomaan poitsua kun me haluttiin käydä lenkillä kahdestaan tai, koska käytiin vähän pitempi lenkki niin ei poikaa viitsinyt mukaan ottaa ja kun on flunssa niin siksi sai poika olla mummin kanssa kotona. On vieläkin vaikeaa olla erossa pojasta, vaikka on vaan noin lyhyt aika, mutta silti miettii kokoajan miten se poika voi jnejne..ehkäpä se joskus on helpompaa olla vähän erossa, mutta ei kyllä pitkään aikaan ole poika menossa yöksi hoitoon sekin on ajankohtaista varmaan vasta ensi vuoden puolella. Eipä me itse mitenkään kaivata mitään juominki-iltoja kavereiden kanssa. Itse haluan vaan nauttia tuosta kun poika on vauvaikäinen<3 Välillä kyllä tullaan viemään poika hoitoo 1-2 tunniksi mummille, koska salille ei voi poikaa ottaa kyllä mukaan, mutta muuten tuskin viedään.

Salille tahtoisin kovasti, vaikkei jälkitarkastusta vielä olla tehtykkään, mutta silti saahan siellä kuitenkin aika monia liikkeitä tehdä. J ei vielä ehkä välttämättä tahdo lähteä, koska meinaa olla melko tarkka kun ei ole ollut tarkastusta, mutta yritän sen suostutella, että minäkin pääsisin vähän treenaamaan!! Jospa koiranpentu ilme toimisi tai sitten heittäydyn lattialle parkumaan :D no jospa ei ihan..saa nähdä miten käy...




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti