perjantai 4. lokakuuta 2013

tahdon kesäkuntoon

Viimeks kun kirjottelin niin mietin, että saisinko J:n suostuu lähtee salille..nooh turha luulo, mutta ollaan me toki kotona treenailtu vaikka eihän se ihan sama asia olekkaan, mutta kuntopyörällä voin polkee ja treenailla käsiä ja ollaanhan me lenkilläkin käyty. Poika toki vähän häiritsee välillä, koska pakko välillä treenit keskeyttää kun toinen pyytä ruokkimaan...se huono puoli kotitreeneissä on saliin verrattuna. Nyt on taas onneksi hieman motivaatiota tuota urheilua kohtaan, mutta saa nähdä kauanko sekin kestää..mä kuitenkin kovasti tahdon paremman kropan, mutta onkohan musta ikinä treenaamaan tarpeeks usein ja kovaa ja syömään myös niin miten pitäisi jos haluaa unelmakropan. Ois kyllä ihan kiva jos pääsisisi ensi kesäksi kesäkuntoon vihdoinkin..ja monestikkohan olen halunnut, mutta en ikinä ole ollut.

Nyt onneksi huomaa, että jotain on tullut eilen tehtyä, koska on sen verran kipeänä kädet, että huhuh. Eilen mietin, että vois kahdesti päivään yrittää jotain treenailla kotona ja sit lenkkiä vaunuilla jos kerkeää/jaksaa, mutta eilen ainakin jäi yhteen kertaan, koska meidän pikkumies rupesi vähän itkeskelemään juuri kun olin kerennyt aloittamaan eikä sitten siihen auttanut mikään muu kuin painua illalla vielä vaunulenkille..noh liikuntaa se on toki sekin.Vissiin joku about 4km käytiin kävelemässä niin saipahan poitsukin vähän nukkua.

Joskus kun varsinainen kunnon laihdutusprojekti sitten alkaa niin varmaan enemmän siitä postausta sitten, mutta vielähän en voi varsinaisesti edes laihduttaa, koska imetän. Ja olen vähän vahingossa muutaman kilon laihtunut ja enää ei välttämättä tarvitsisi ainakaan niin nopeaa vauhtia kun tähän asti.

Ja kohta pitäiskin taas jotain saada aikaiseksi joten jää tämä postaus vähän lyhyeksi..on vähän kaikenlaista tekemistä ja aina tuntuu, että aika vaan loppuu kesken.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti