tiistai 22. lokakuuta 2013

jälkitarkastus

Joo vihdoinkin siis tänään on alta hoidettu minulta pois se kauan odotettu jälkitarkastu. Jota kyllä tosiaan pitkään odottanut ilon ja kauhun sekaisin tuntein.Onneksi Juha suostui tulemaan tueksi, koska yksin en halunnut mennä ja olisi kyllä ollut kauheaa jos ei olisi mukana ollut. Mä tiesin, että sisätutkimus tulee varmasti koskemaan jonkun verran, mutta sattui paljon enemmän mitä odotin! Alussa olisi tehnyt mieli itkeä sen kivun takia joka kylläkin osittain oli ihan oma vika, koska jännitin hieman liikaa ja tiettyhän se koski siksikin enemmän. Tietysti se vaan mua pelotti/jännitti varsinkin kun on joudutta tikkejä laittamaan synnytyksen jälkeen kun sain kuitenkin 2.asteen repeämän..kun tuo nyt sitterissä nukkuva kohta 2kk ikäinen ihanuus tuli hartiat väärässä asennossa ja repesin sen takia. Vaikka olihan se kaikki kipu ja kyyneleet sen arvoista<3 Kuitenkin kaikki oli normaalisti ja niinkun pitääkin. Olin varma, että mulle sanotaan lantiopohjalihasten olevan vähän huonossa jamassa kun en aina ole muistanut/jaksanut treenailla niitä, mutta ne olikin sitten vissiin ihan hyvässö kunnossa.

sitten siellä toki katsottiin paino ja pissi ja semmoista eli tässäpä vähän niitä..

Paino: 68,8kg
Pissa: puhdas
RR: 144/82 (hieman jännitti vieläkin joten alempikin olisi varmaan tullut mutta sanoi hyväksi)
HB: ei tietoa, koska kävin tarkastuksen jälkeen ottamassa verikokeet


Nyt saa sitten vihdoinkin pikkuhiljaa varovasti aloitella tekemään vatsalihasliikkeitäkin. Tuolla ei minun vatsalihaksia edes testattu/katsottu joten en siitä raosta sitten tiedä, mutta kuulemma saa varovasti jo aloitella..ja uimassakin saa nyt käydä kun kysyin, mutta en tiedä olenko niin hurja, että perjantaina uskallan tuonne viileään veteen mennä edes pulikoimaan :D

nyt kuitenkin tuosta selvitty joten tänään saakin pitkästä aikaa treenata vähän paremmilla mielin kun tietää, että kaikki on kunnossa :)


2 kommenttia :

  1. jee hyvä että kaikki oli hyvin ! :) mäkin jännitän tarkastusta ihan hirveästi, eniten just ton kivun takia :/ onneks siihen on vielä aikaa mut kauhulla odotan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mua pelotti se tosi paljon :/ onneks oli kaikki hyvin ja se on nyt takana päin ja joo eihän sitä tiedä koskeeko se sulla niin paljoo kun mulla jospa ei :) ja onhan se ihan normaaliakin jos se koskee kun saattaa vähän arka olla vielä ..

      Poista