maanantai 14. lokakuuta 2013

uusi sänky paremmat unet

Eilen se meidän uusi jenkkisänky saapui viimeinkin! Ja on muuten mahtava..tosi hyvä nukkua siinä! Tosin viime yönä olin muutenkin jostain syystä ihan super väsynyt joten olisin varmaan nukkunut hyvin lattiallakin :D Ja on leveämpi sänky kuin edellinen joten poikakin voi tulla viereen välillä nukkumaan, vaikka yleensä ihan hyvin nukkuu kyllä pinniksessäkin.

Meidän piti Juhan kanssa mennä eilen taas käymään salilla, mutta eipä viitsitty mennä, koska sali oli ihan täynnä porukkaa ja jotenkin niin turhauttavalta tuntuu olla siellä jos saa jonottaa kokoajan, että jotain voi välillä tehdä. Tänään kuitenkin lähtee uusi yritys ja poika menee mummon luokse. Ja viikonloppuna oli suunnitelmissa, että kaikki kolme mennään J:n vanhempien luokse yhdeksi yöksi ja kun samalla kylällä asuu niin helpompaa Joelin kanssa matkustella. 

Ihanaa oli muuten kun me J:n kanssa pidettiin sunnuntaina pitkästä aikaa leffailta.(viimeksi taidettiin pitää kun olin vielä raskaana) Käytiin r-kioskilta vuokraamassa leffa 21 tapaa pilata avioliitto . Odotin kyllä, että olisi ollut hieman parempi kun oli aku hirviniemi siinä ja muitaki tollasia, mutta kyllähän sen ihan katsoi.

Ihanaa on myös se, että viikonloppuna saattaa hieman sataa lunta niin ainakin väitti sääennuste..jjeee!  Vaikka eihän se todellakaan jää pysyvästi se lumi jos sataa, mutta minä niin odotan talvea ja joulua ja lunta. Odotan varmaan niin kauan kun pakkasta on joku -20 niin voi tulis kesä jo! :D Ehkä yritän tänä talvena kerrankin olla valittamatta.

Nyt kai sitä on hehkutettu kaikki mikä piti tänne hehkuttaa, mutta palailen taas huomenna varmaan ainakin neuvolakuulumiset päivittämään, koska huomenna Joel on 7 viikkoa ja on taas neuvola ja murunen saa rotavirus rokotteen! Onko kenenkään lapselle tullut mitään erikoisia ja ei niin erikoisia oireita siitä rokotteesta? Ihan vaan mietin kannattaako varautua jotenkin?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti