sunnuntai 13. lokakuuta 2013

ristiäiset juhlittu

Eilen täällä pidettiin ristiäispartyt vihdoinkin! Enää ei niistäkään tarvihe siis stressata yhtään jippii. Varmaan se nimikin siis kiinnostaa..Meidän ihana murunen sai nimekseen Joel Elias<3 Nimi meillä oli tiedossa pojalle jo ennen kun olin edes raskaana ja tyttökin jos joskus tässä tulee niin on nimi jo sillekkin valmiina. Sen kummempaa nimen valinta perustelua ei ole kun vaan, että kuulosti hyvältä ja poika kyllä näyttääkin ihan Joelille :D ..hmm jos niin voi sanoa. Minähän nimen päätin, vaikka kyllä tietysti kysyin Juhankin mielipidettä..en ihan omavaltaisesti tietenkään lapsen nimeä päättänyt.

Ristiäiset alkoi jo klo 12:00 joten aamulla täällä kyllä herättiin aikaisin ja illalla kyllä olikin niin väsy, että kymmeneltä jo itse kömmin sänkyyn kun poikakin oli jo nukkumassa. Valmisteluja kun piti vielä aamulla hieman tehdä. Vieraita meillä ei paljoa ollut kun tahdottiin semmoset aika pienet juhlat, että ihan vain niinkuin läheisimmät sukulaiset tulisi. Eli vain ainoastaan 20 vierasta oli meillä joten ei todellakaan mitenkään paljoa ollut porukkaa. Syömistä oli vähän liikaa, koska ylimääräistä jäi kuitenkin jonkin verran, mutta onneksi Juhan vanhemmat otti vähän kakkuja ja sellasta niin ei itse tarvitse mussuttaa kokoajan herkkuja eikä tarvitse heittää menemään. Meillä oli mansikka-kakku( 20 hengelle ), lakka-kakku ( 10 hengelle ), tiikerikakku, karjalanpiirakoita, keksejä, suklaakarkkeja, voileipäkakku ja kinkkucroissantteja..no toki mehua, kahvia ja limpparia juomaksi.

Ristiäiset meni oikein mukavasti ja Joel nukkuin koko kastetilaisuuden ajan..vähän vaan raotti simmuja kun vettä laitettiin päähän, mutta jatkoi heti uniaan :D Kaikilla oli mukavaa ja syömistä riitti. Ja poikam sai ihanimmat kummit kyllä..eli minun sisko ja sen mies sekä Juhan veli ja sen vaimo. Poika sai lahjaksi vähän vaatteita, rahaa, kaksi tositosi ihanaa erilaista soittorasiaa ( molemmilta kummeilta ), valokuva-albumin joka myös oli oikein ihana. Vähän kuvia lahjoista..toisesta soittorasiasta en saa kuvaa laitettua kun se meni kuopioon kun kaiverrus saadaan siihe..





Sitten vähän muutama kuva lisää :










minäkin sain itsestäni ihmisen näköisen :D..plus vakava ilme 




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti