sunnuntai 20. lokakuuta 2013

viikonloput liian lyhyitä

Sinne se vaan viikonloppu meni ja alkaa taas arki.Ja Juhakin joutui taas aamulla lähtemään töihin..oispa vaan ihanaa jos se sais olla mun ja Joelin kanssa vaan kotona..tuliskohan joskus lottovoitto ettei tarviis J:n mennä töihin :D Viikonloppuna me käytiin tosiaan kyläilemässä J:n vanhempien luona. Oli ihan mukavaa ja pääsi pitkästä aikaa taas puulämmitteiseen saunaan. Ja Joel sai mummolta(Juhan äidiltä)semmosia kivoja leluautoja, vaikka eihän meidän pieni vielä osaa niillä leikkiä, mutta nopeasti kasvaa ja ei mene kauaa kun voi leikkiä. Ja ensi maanantaina minun pieni onkin jo 2kk vanha<3! Hui miten aika vaan menee oikeasti tositosi nopeasti!! Matkaan olisi vaan pitännyt ottaa meidän oma matkasänky, koska heidän matkasänky oli tainnut vissiin mennä jotenkin vähän rikki, koska eihän sitä kukaan saanut pysymään pystyssä joten poitsu joutui yhden yön nukkumaan vaunukopassa.

Viikonloput voisi minun mielestä olla vähän pidempiä kun menee aina niin nopeasti aika. Toisaalta on tässä sekin hyvä puoli kun alkaa arki, että pääsee edes salilla käymään kun viikonloppuna ei pääse kun ei ole meillä ainakaan mitään korttia sinne. Ja itsellä ei kauheasti tullut mitään tehtyä viikonloppuna tai siis toki treenasin vähän ja käytiin eilen lenkillä, mutta on se vaan silti eri asia salilla käydä tekemässä jotain. Eilen oli kuitenkin tositosi kiva ja ihana sää joten käytiin pieni vaunulenkki ja oli pakko muutama kuva ottaa lenkillä.







Mä haluisin, että satias kunnolla lunta eikä ne sulaisi heti pois. Tulisi vaan talvi ja pakkaset nopsaa..tai sellaset sopivat pakkaset en mä tietenkään hirveästi välitä jos on kolmekymmentä astetta pakkasta, koska eihän kukaan sillon voi nauttia ulkona olemisesta kun on ihan jäässä.

Sen sijaan en tiedän odottaakko innolla vaiko enemmänkin kauhulla huomenna olevaa jälkitarkastusta! Tavallaa odotan kovasti, että jos saisi luvan vihdoin kunnolla treenata ihan luvan kanssa..sais tehä kaikki vatsalihas liikkeitä ja kaikkea! Mutta sitten jos en saisikaan tehä mitään ja kaikki vaikka kiellettäisiin..ja ääh en niin välitä ollenkaan sisätutkimuksista niitä oli ihan tarpeeksi jo raskausaikana, mutta onneksi on viimeinen vähään aikaan! No jospa kaikki menisi kuitenkin huomenna hyvin.. pitää tulla sitten kirjoittelemaan tänne mikä tuomio sieltä tulee! Toivon vaan, että olen niidenkin mielestä tarpeeksi hyvin palautunut synnytyksestä.

2 kommenttia :

  1. Huhhuh, missäpäin sä asustelet kun lunta on jo tuonkin verran?:O Voi että mä odotan joulua ja lunta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pielavedellä..täällä pohjois-savossa ihan :) joo oli ihanaa kyllä kun vielä oli lunta, mutta nuokin tuli ja meni :(

      Poista