torstai 24. lokakuuta 2013

kaikkea sekavaa

Välillä ei vaan voi keksiä kunnon otsikkoa ja tämä on taas se postaus johon en vaan keksinyt mitään kunnon otsikkoa..pahoittelut siitä...

Ihanaa tänään alkaa taas vihdoinkin viikonloppu ja saadaan taas olla kolmestaan kun iskäkin on kokoajan kotona. Tosin en tiedä tuleeko meille huomenna pari J:n kaveria käymää kun jotain ne puhui, mutta saa nähdä. Eivät ihan kokonaan poikaporukalla saa olla kun minäkin olen paikalla :D Mutta ihan kiva kun välillä käy vähän vierailemassa porukkaa..näkee Joelkin aina muitakin kun isän ja äidin ja ehkä ei sitten joskus vierasta ihan niin paljoa kun on tottunut muitakin näkemään.

Ja ihanaa, että tänään on myös saunavuoro, koska on perjantai. Joo ei ole oikeastaa kivaa aina viikkoa odottaa, että pääsee saunomaan, mutta näin nyt on vaan elettävä kun ei sitä omaa saunaa satu tästä kämpästä löytymään. Saunavuoron jälkeen toki joudutaan(tai päästään) myös salille..vähän tyhmää sillee joo, että saunan jälkeen painuu vielä  treenaamaan, mutta eilen ei päästy niin minun on kyllä ihan pakko tänään päästä. Saunavuoro kun on niin aikaisin niin ei ennen sitä kerkeäisi salilla olemaan kauaa niin ei sitten mitään järkeä ole jonkun 30min takia mennä sinne.

Kerrankin mulla on ainakin tähän asti riittänyt motivaatiota tuohon treenaamiseen ja toivon ettei kyllä motivaation puute iske missään vaiheessa. Ja huippu olo kyllä yleensä tulee aina treenin jälkeen, vaikka alussa olisikin ollut vähän laiska olo. En sitten tiedä kuvittelenko vaan, mutta on minun käsiini ainakin jotain muutosta tullut ja vähän olen ehkä saanut lihasta ettei enää ole vaan ihan sellaiset tasapaksut kädet :D Ehkä se siitä pikkuhiljaa..toivotaan. Paino on toki vähän aikaa jymähtänyt vaan samaan kohtaan, mutta alussapa se tippuikin vähän ehkä liian nopeasti niin olihan se odotettavissa ettei se kokoajan voi nopeasti pudota. Ja eipä sen kyllä tarvitsekkaan. 

Ensikuussa voi sitten saada motivaatiota vielä enemmän lisää kun olisi aika taas tilata fitnesstukusta ainakin protskujauhetta!

joo mutta palailen sitten taas varmaan sunnuntaina kertomaan miten viikonloppu meni meillä :) Hyvää viikonloppu kaikille ihanille lukijoille! <3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti