torstai 7. marraskuuta 2013

Äidin vapaapäivä

Voi hurja miten pitkä postaustauko oli taas päässyt tulemaan kun yleensä on ollut tarkoituksena ainakin joka toinen päivä kirjoitella tänne jos ei kummempia kiireitä ole. Onkin tässä sitten varmaan jonkin verran asiaa jos vaan kaiken muistas edes kirjottaa :D

No aloitetaanpa ekana vaikka siitä, että meidän pikku miehellä oli eilen pitkästä aikaa neuvola. Hyvin oli asiat ja kasvanut taas poika hienosti. Äitin iso poika jo on..vastahan se syntyi! Mutta siis vähän merkintöjä neuvola kortista..ja sitten edelliset mitat ja nuo suluissa!

päivä: 6.11.2013 ( 16. 10.2013)
ikä: 2kk neuvola ( 1,5 kk )
paino: 6010g ( 5640g )
pituus: 60,5cm (58,5cm )
pipo: 41,5cm (40,4 )

"Tomera poika. Kasvu hyvä rintamaidolla. Lelua jo tarkkaan seuraa katseella. Hymyilee ja jokeltelee"

Seuraava neuvola onkin tämän kuun lopussa 3kuukautis neuvola ja sitten Joel saakin ekat rokotteet..hurja. Jospa ei sitten kuumetta kauheasti ainakaan nostais tai hirmu kipeäks poikaa tekisi.

Muttaa sittenpä niin kuin otsikossa lukeekin niin tällä mammalla oli vähän vapaata beibistä tänään. Kun kävin Iisalmessa vähän shoppailemassa. Ja minun äitin hoiti poikaa sen aikaa siis. Ostelin siis Juhalle jo ekoja joululahjoja..vielä kuitenkin pitää lisää ostaa, koska en tarpeeksi saanut hankittua niitä vielä. Yhden lahjan J jo tietääkin kun itse niin paljon sitä toivoi, mutta en siis tänne voi kertoa mitä kaikkea olen ostanut, koska lukee tämän kuitenkin niin sitten kaikki paljastuisi. 

Kävin siis kirpparilla. Sieltä en siis tietenkään lahjoja ostanut :D, mutta piti käydä katsomassa löytyisikö Joelille vähän vaatetta, mutta turha reissu oli se. Sitten kävin prismassa ostamassa niitä lahjoja vähän ja itselleni ostin sieltä 3kpl proteiinipatukoita. Sen jälkeen käväisin kahvilla ja söin yhden lihapasteijan ja sillähän välipalalla jaksoi vielä hyvin suunnata H&M:lle shoppailemaan vähän vielä lisää. Ja niin minun oli sieltä itselleni pakko ostella vaatetta, mutta tällä kertaa vain pakollisia! Ostin sieltä 2kpl urheilutoppeja, yhdet urheilutrikoot ja sitten 1 pitkähihaisen paidan ja kaikke ne maksoi 55€.

Kuvat niistä..(otettu H&M:n sivuilta )










Kyllä siis oli mukava käydä tänään salilla treenaamassa vähän kun oli vielä uusia vaatteitakin. Ja oli myös kivaa kun sai vihdoin ostettua lahjojakin, vaikka vielä pitää J:lle muutama ostaa ja Joelille myös pitää sitten kaikki on minun osalta hankittu. Kun eilen tilattattiin netistä muille lahjoja ja maksetaan ne yhdessä..eipähän ihan viime tippaan tänä vuonna onneksi jäänyt lahjojen hankinta.

Mutta siinäpä sitä vähän mitä täällä on tapahtunut..palailen taas varmaan lauantaina mikäli kerkeän, koska huomenna ei ole aikaa kun meillä on huomenna se hohtokeilaus vuorokin kun siskoni tulee yökylään. Onpa kyllä vaan viikko tähän asti mennyt hurjan nopeasti...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti