sunnuntai 10. marraskuuta 2013

isänpäivä plus muuta sekavaa

Tänään oli J:n ensimmäinen isänpäivä ja kyllä mua nyt sitten harmittaa etten juhan kiellosta huolimatta leiponut kakkua. Olisi ehkä pitänyt, vaikka oisko se sitten ollut mukavaa itse ahmia koko kakku. Varsinkin kun tänään ei ole treenipäivä niin enempi olisi vaan hirveä katumus iskenyt sen jälkeen kun olisi vähän masun täydeltä kakkua popsinut. No hyvää ruokaa kuitenkin tehtiin ja minusta se oli kyllä parempikin kun joku kakku. Lahjaksi nyt en mitään kovin kallista tai erikoista ostanut taikka edes voinut ostaa kun joulukin..joten sai minulta sellaisen bändin bändipaidan josta tykkää. Ja en eiköhän se olekin pääasia, että lahja olisi mieleinen eikä se, että kuinka kallis se on ollut.

Tänään me käytiin myös ihan vaan pikaisesti kahvittelemassa J:n isin ja äidin luona ja no siellä oli myös kakku jota en kyllä itse ottanut, mutta J: otti vaikka ei halunnut alunperin kakkua..ehkä se pelkää etten osaa tarpeeksi hyvää kakkua leipoa ja sanoi siksi ettei tahdo kakkua. Eikä halunnut vaan minua loukata. No tosi minin palan se sitäkin vaan otti.

 Seuraava tekstipätkä sisältää vauvan kakka-asiaa joten voi skipata jos ei halua lukea!
 
Joel on tänään kyllä vaan meille molemmille ollut hirmuisen kiukkuinen. Varmaan osaksi johtuu siitä, että taas vaihteeksi kakan panttaus menossa pojalla ja tänään jo kuudes päivä kakkaamatta. Ei onneksi paljoa kuitenkaa masua valita, mutta olisi se kiva jos toista voisi auttaa kun välillä taitaa vähän kipristellä mahaan(ei kuitenkaan paljoa!)Ja on muutaman päivän vaan piereskellyt kauheasti ja toooosi kammottavan hajusia pieruja. Nyt on aina useamminkin ollut monen päivän taukoja vaikka ennen teki monet kakat päivässä. Kuitenkin käytiin tuossa pari viikkoa sitten hakemassa apteekista mallasuutetta, että josko se nopeuttaisi vähän kakan tuloa. No tänään ja eilen taas jouduttu sitä Joelille antamaan, mutta kakkaa ei vaan näy. Ja äsken käytettiin kylvyssä ja masua ollaan hierottu..joten jospa se sieltä joskus tulisi! Alkaa äipältä keinot loppumaan.

Kakka asia ohi :D

 Ja hyvä on tuo neuvolatätin tuoma punasella taustalla oleva ns. "keltainen pallopää" kuva, koska jos ei mikään muu piristä niin kyllä se sitten ainakin naurattaa ja paljon ja sille on hyvä jutella asioita. Kun meillä on seinällä hoitopöydän vieressä se kuva ja Joel aina naureskelee sille yleensä, vaikka muuten kaikki ärsyttäisi ja kiukuttaisi.

 
Joelin ilonaihe
Perjantainahan meille tuli minun pikkusisko yhdeksi yöksi yökylään ja käytiin sillon keilaamassa kaikki kolme eli siis minä, sisko ja J. Ja voin omalta osaltani kertoa ettei todellakaan sujunut keilaaminen mitenkään mallikkaasti. Olin kyllä todella surkea. Ja Juhahan se voitti meidät tyttöset helposti. Yhden kerran ollaan yhdessä J:n kanssa kaksistaan käyty keilaamassa aiemmin, mutta silloin minä olin parempi. No ehkä ensi kerralla sujuu taas vähän paremmin. Sitten silloin perjantaina katsottiin myös elokuvaa..kaappari . Senkin kyllä katsoi ja oli välillä jopa hieman hauska, mutta siltikin hieman parempaa odotin. Saatoin myös sillon kyllä olla aikas väsynyt joten voi johtua siitäkin etten elokuvasta saanut paljoa irti.

Siinäpä sitä oli aika monenlaista asiaa taas tälläkertaa ja kaipa saa nyt riittää, koska Joel alkaa vihdoin käydä vissiin yöunille joten itse pääsee vihdoin suihkuu ja iltapalan syöntiin.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti