tiistai 12. marraskuuta 2013

toinen blogi

Eli minä eilen päätin, että alan tämän blogin lisäksi kirjoittelemaan toistakin blogia. Ja sain tuossa äsken aikaiseksi tehtyä sen. Rupean siis kirjoittamaan lifestyleblogia  kun tämä blogi alunperin oli ihan vaan raskauajan blogi ja kun Joel syntyi niin tämä varmaan aina enemmän tulee kertomaan just elämästä tuon pojan kanssa ja Joelin kehittymisestä ja kasvamisesta. Toiseen blogiin en varmastikkaan oikeastaan mitään tuo esille tuosta pojasta..tai no joskus toki kuvissa voi vähän vilahtaa ja ohimennen jotain saatan mainita, mutta pääasiassa tämä blogi on enemmän sellainen josta varmasti saa lukea pojasta jos haluaa.

Mutta toinen blogini löytyy osoitteesta http://part-of-me-sonja.blogspot.fi/ . Sinne jo ensimmäisen postauksen äsken kirjoittelin pikaisesti ja siinä vähän kerrotaan jo jotain siitä ja minusta hieman. Kuitenkin niin kuin siellä lukee niin varmaan jotain urheilu ja laihdutus juttua varmasti tulee, koska mulla on menossa taas laihdutusprojekti :D Tai siis yleensäkin saada tää kroppa parempaan kuntoon ja sellainen vartalo missä itse viihdyn eikä tarvitse säikähtää kun peiliin katsoo, mutta siis paljonpaljon muutakin tietysti sinne postailen.

Eli käykää ihmeessä tsekkaamassa sekin, vaikka eihän siellä vielää paljoo tekstiä ole, mutta tulee varmaan melkeinpä joka päivä aina uusi postaus! Ja liittykään lukijoiksi jos tykkäätte.

Ja en todellakaan siis lopeta tämän blogin pitämistä vaan ihan varmasti myös jatkan tätäkin, mutta nyt vaan sitten on kaksi blogia kirjoitettavana.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti