perjantai 29. marraskuuta 2013

neuvolaa

Eilen me käytiin siis 3kk neuvolassa. Täällä terveyskeskuksessa on remppa menossa niin neuvola on väliaikasesti sijotettu eripaikkaa tohon ihan kylän keskustaan..onneksi, koska eilen tuli lunta oikee kunnolla ja tuuli niin eipä olis huvittanutkaan pitkälle vaunujen kanssa lähteä kävelemään. Eilen ukkeli siis sai ekat pistettävät rokotteet ja ei ollut kaukana ettei tällä mammalla tullut itku samalla kun näki, että pientä vähän koski. Kuitenkin tosi reippaasti oli poika..vähän itkas ku pistettiin, mutta melkein samantien loppu itku kuitenkin.

Ja kaikki oli meidän pienellä murusella onneksi hyvin taas jälleen..jossain vaiheessa neuvolatäti mainitsi tuosta aukileesta, että on jo vähän liian nopeasti lähtenyt sulkeutumaan, mutta onneksi ei ole huolta, koska ei ole kokonaan siis kiinni ja päänympärys kasvaa normaalisti<3 Huh melkein tein paniikin siitäkin asiasta, mutta onneksi ei tarvitse pelätä<3...
ja sitten paino on nyt vähän hitaammin noussut, mutta sekin on normaalia ja koska meidän pojalla se saatto alussa nousta huimasti kerralla niin nyt se on sitten vaan tasottunut.

Mutta jos tähän loppuun iskisin vielä nuo neuvolakortti merkinnät..suluissa edelliset

Päivä: 28.11 (6.11 )
Ikä : 3kk ( 2kk neuvola mutta siis 2kk 1vk ja 2päivää :D  )
Paino: 6230g (6010g)
Pituus: 63cm ( 60,5cm )
Pipo: 42cm (41,5cm )

ja näin kirjoitti korttiin neuvolatäti...

"Tyytyväinen hymypoika. Kasvu hyvä, vähän korviketta saanut rintamaidon lisäksi. Lelua jo topakasti tavoittelee, seurailee ja ottaa katsekontaktia"

Seuraavaksi meillä onkin sitten 4kk neuvolalääkäri 18 päivä joulukuuta. Ja jee toistaiseksi ainakaan ei ole rokotteista tullut meidän Joelille lämpöä eikä mitään muutakaan..hyvä näin jospa ei pienelle tulisikaan :)

Hyvät viikonloput kaikille ihanille :) !



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti