maanantai 25. marraskuuta 2013

kääntymis harjoittelua

Mä haluisin tietää millo teidän muiden vaavit on ruvennut harjoittelemaan ahkerasti masullee kääntymistä? Ja minkä ikäisenä on kääntyneet ekaa kertaa? Ihan vaan sillä täällä kyselen kun meidän Joel on vähän aikaa jo yrittänyt ahkerasti, mutta ei siis vielä tietenkää ole onnistunut, mutta yritys on kova..ikää siis tulevana torstaina se 3kk! Vähän hankaloittaa syöttöhommia tuo kun ei enää meinaa paikallaan pysyä,koska meillä onnistuu tuo ruokailu parhaiten niin, että sängyssä se poika tulee vaa vieree makaamaan ja tissi suuhun :D

Kuitenkin ihan huippua kun toinen kasvaa ja opettelee/oppii uutta<3 On se vaan mahtavaa ja ihanaa tuo äitinä oleminen. Kovasti odotan josko tuo murunen ensi kuussa onnistuisi kääntymään.

Nyt tuo söpönen onkin tuossa jo jonkin aikaa nukkunut..taisi niin väsähtää leikkimatolla temmeltämisen jälkeen ja pakko kohta herättää syömään, että pääsee vaunuihin ja kauppaan yhdessä koko porukka kun pitää tuo isiotus käydä nappaamassa mukaan kun töistä pääsee kahdelta.

Voih jotenkin jonkun aikaa ollut niin älyttömän energinen olo ja tuntuu, että vois tehdä vaikka mitä! Äsken poljinkin kuntopyörällä 15min, mutta harmitti oikeasti lopettaa kun olisi jaksanut hyvin pidempääkin, mutta kun piti suihkuunkin keretä ennenn kun meidän pitää lähteä. Noh me käydäänkin kaupassa ja sitten heitetään pieni lenkki vaunuilla ja sitten syömään kanasalaattia(toki se pitää sitten valmistaa lenkin jälkeen ja vielä NÄLKÄISENÄ) ja illalla vielä salille vähän treenaamaan..mahtava päivä! Ihanaa maanantaita myös kaikille muillekkin!

Mitäs teidän maanantaihin kuuluu? :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti