perjantai 15. marraskuuta 2013

lunta

Aamulla kun herättiin niin ilokseni huomasin, että oli yön aikana satanut lunta. Ja aamulla sitä satoi vaan lisää..jjeee! Joko vois tulla talvi? Ollaan kuitenkin marraskuun puolessa välissä ja kyllä minun mielestä kuulus jo talven tulla. Ennen en oo ikinä tykännyt hiihtämisestä,koska koulussa se oli pakkopullaa, mutta nyt odotan jopa sitäkin, koska se olis varmasti hyvää liikuntaa koko kropalle. En sitten tiiä voinhan minä ekan kerran jälkeen olla, että en varmasti enää kertaakaan hiihdä, mutta en oikein siihen usko! Viime talvena hiihdin kylläkin vain kahdesti.

Harmi kun vielä tänä talvena Joel ei osaa tehdä lumiukkoja tai silleen muutenkaan ei vielä voi tuon ikäisenä paljoa lumesta mitään tajuta kun niin pieni vielä on. Ensi talvena sitten. Voin minäkin heittäytyä lapseksi kun on oma lapsi :D

Tänään me lähdetään taas koko porukka J:n vanhempien luoksi vissiinkin ihan koko viikonlopuksi. Sinne kun tulee tuo J:n veli ja sitten sen poika niin näkee meidän Joel kummisetää ja serkkupoikaa sitten. Ja salille kai olisi tänään taas tarkoitus mennä illalla..eilen ei kovin pitkään keretty olemaan kun siellä oli ihan kahdeksi tunniksi se sali varattu niin kerettiin se 45min olla..ja olisin itse mielellään pidempääkin ollut.

Anteeksi nyt tästä tuli tämmönen aika lyhyt postaus kun pitää yrittää tuo poitsukin saada nukkumaan kun vähän kiukkuinen kaveri meinaa olla, mutta palailen viimestään sunnuntaina taas :)


   Hyvää viikonloppua kaikille ihanille.. toivottaa Sonja & Joel ! 



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti