torstai 20. helmikuuta 2014

nimetön

Anteeks..mulla on tässä pari taukopäivää ollu postailussa. En oo vaan jaksanu tulla kirjottelee on ollu niin paljon kaikkea muuta mielessä. Ja huomasinkin, että on ihan hyvin tullut noita blogeja linkkailtua ja vielä tänään voitte linkittää omia blogeja tai teidän mielestä hyviä blogeja jos itse luette siis. Täällä voit käydä edelleen linkit laittamassa jos tahdot..siis tänään viimeinen mahdollisuus tälläkertaa! Luen kaikki nuo blogit sitten kunnolla läpi ajan kanssa joten ihan heti se postaus ei tule missä esittelyt on. Ja muuten rakkaat lukijat ja kaikki muutkin..laittakaa aina postausideoita tulemaan, koska mulla itelläni joskus on vähän lopussa ideat niin ois kiva saada teiltä toiveita!!

Mutta niin mites meillä on täällä mennyt..Ei oikeastaan ole tapahtunut mitään kummoista. Ihan tällästä perus arkea elellään..salilla käydään hakerasti niinkuin ennekin paitsi eilen lepopäivä oli ja tuli kyllä ihan tarpeeseen! Ja en nyt sitten tiedä onko J tulossa kipeäksi(eipä ollakkaan vielä oltu kipeänä tänä talvena tai minä ainakin olin yli vuosi sitte viimeksi pipi.) vai mikä lie kun sanoi, että tuntuu sille kun olisi kipeäksi tulossa. No jospa ei tulisi niin voitais liikkua ihan normaalisti tai no minähän voin muutenkin paitsi, että joutuisin aika lailla yksin Joelia katsomaan. Ja niin pojasta puheenollen poitsu nukkuu edelleen joka yö melkein koko yön meidän viekussa kun ei olla nyt yöllä jaksettu koittaa saada sitä omaan sänkyyn. Pitää ehkä ruveta taas koittamaan josko nukkuisi tuolla pinniksessäkin joskus. Saisi itsekin yöt nukuttua paaaaljon paremmin.

Ja tähän loppuun tylsästi vaan yksi kuva poitsusta kun en ole kuvia paljoo jaksanut tai muistanut räpsiä niin ei ole enempää laittaa, mutta voisin kyllä tässä joku päivä vaikka my day postauksen tehä kuvina (:


Minun oma ihana poitsu on ensi viikolla jo puolivuotias<3!! Mitä ihmettä ..hirmusen nopsaa kasvaa kyllä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti