tiistai 25. helmikuuta 2014

miten laihdutus on edistynyt? tilanteen tsekkaus..

Aloitin treenaamisen ja liikkumisen aika nopsaa synnytyksen jälkeen ja ihan ekaksi kävin vaan vaunulenkeillä ja sitten joskus jälkitarkastuksen aikoihin menin salille ja siellä aloittelin pikkuhiljaa tekemään kaikkea ja enpä olis kyllä heti voinutkaan mitään kunnon rääkkejä tehä, koska sen verran aikaa oli edellisestä salikerrasta. Paino lähti yllättävän hyvin heti alkuun tippumaan eikä missään vaiheessa oikeastaan ole tullut sellaisia kunnon painonjumittumisia. Pieneksi muistutukseksi tuhannen kerran eli aloituspaino oli 75,4kg eli ylimääräistä löytyi kyllä. Ja pakko niistä oli päästä eroon ja en tiedä olisinko laihduttanut näin hyvin ellen olisi synnyttänyt, mutta raskaana jo päätin, että kunhan lapsi tulee maailmaan niin aion kyllä saada kroppani parempaan kuntoon! Ja haaveilin aina, että voi kunpa joskus edes voisin painaa jonkun vaikkapa 60kg..silloin se tuntui tosi kaukaiselta haaveelta. No kovalla työllä ja kauhealla hikoilulla on päästy pitkälle ja olen ihan hemmetin ylpeä itsestäni kun olen jaksanut tehdä töitä paremman kropan eteen ja päässyt aikas pitkälle..kun siis tällähetkellä aamupainoni oli 54,9kg ja siis pituutta minulta löytyy se 169cm.

Enää en siis aio laihduttaa yhtään kiloa,koska pituutta on sen verran ettei painoa enää tarvitse vähentää ja nyt yritän pysytellä suunnilleen tämän painoisena. Ei haittaa jos hiukan paino nousee, mutta kunhan pysyisi mielellään alle 57kg. Ja en tiedä aionko jossain välin myöhemmin ruveta vähän mussuamaan enempi ruokaa ja kasvattamaan vähän lihasta, mutta sen näkee sitten. Tällähetkellä en siihen pysty vielä ja aion saada kropastani timmimmän(eli siis yritän kiinteytyä), koska vielä on todellakin tehtävää ja aina voi tehdä jotain..tuskin siis ikinä voin täysin tyytyväinen olla, mutta nytten on paljonpaljon parempi kuin ennen. Toivon joskus, että saisin pienet lihakset jotka vähän erottuisi ja vatsalihaksetkin olisi kiva saada sillee jonkun verran näkyviin, mutta se vaatii kovaa työtä ja alhaisen rasva%. Ja omastani ei ole edes tietota, mutta aionkin joskus kesällä käydä mittauttamassa..olisi ihan kiva tietää.

Ja loppuun vielä muutama kuva tuosta massusta mimmone se nykyään on..

         

Ja sitten 12.1 olen näyttänyt tälle mahastani!! ihan järkkyä :(( voin todellakin sanoa, että on tapahtunut muutoksia muussakin kun painossa :D Mitä mieltä te olette? :)


5 kommenttia :

  1. hei vautsi! Puhut ihan asiaa tyttö :) Mä kans vuos sitten päätin ottaa itteeni niskasta kiinni ja alotin treenaamaan. Jo kolmessa kuukaudessa tuli ihan huikee ero, olin ihan fiilareissa ja tosi ylpee. Syksyllä 2013 mul alko opiskelut, oli työpaikka (on siis edelleen :D) ja ostettiin asunto, jossa alko armoton remppaaminen:kaikki uusiksi. Aikaa ei ollu kunnolla edes noiden kaikkien kolmen yhdistämiseen ja salihomma sai hetkellisesti jäädä. Nyt on tullu takas vähän kiloja ja oon herkutellukin syntisen paljon. MUTTA tänä päivänä kämppä alkaa olla kondiksessa, pidettiin just tuparit ja nyt aikaa löytyy taas salille. Pitää vaan ottaa itteään niskasta kiinni, ku viimisestä kerrasta on jo aikaa about 5kk kohta. Oon nyt käyny vaan silloin tällöin. Jos sua kiinnostaa niin tein silloin aiheesta kuvineen postauksen: http://matkamunkengissa.blogspot.fi/2013/04/mun-terveellisempi-elama.html

    VastaaPoista
  2. Huikeita tuloksia! Onneksi olkooon! :)
    Kumpa itselläkin vatsa näyttäs joku päivä tuolta.

    Kivan oloinen blogi muutenkin sulla, joten pakkohan tänne on jäädä lukijaksi :)

    http://lovebeyondwordsblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos :)!! kovasti oon kyllä saanu itteeni rääkätäkki :D ja kiva että tykkäät blogista :) mäkin kurkkaan tuon sun blogin heti!

      Poista